Merhabalar, Samsung televizyonum var 1 adet optik çıkışı ve 1 adet Bluetooth çıkışı var şöyle söyleyeyim ben televizyona 2 adet kulaklık bağlayamıyorum.
Bunun için ekstra bir aparat filen var mıdır?
Tavsiye edebileceğiniz aynı anda 2 adet airpods kulaklığı Bluetooth olarak bağlayabileceğim önerebileceğiniz aparat olursa televizyonumda AUX girişi yok.
Fiziksel olarak sadece optik kablo girişi var, ona göre önerilerinizi bekliyorum.
Taotronic ba09 gördüm ama 2 adet airpods bağlamada problemi var diye yorumlarını okudum o yüzden marka model tavsiyelerinizi bekliyorum.
KABLOSUZ %60 - MİNİ KLAVYE ÖNERİSİ
Merhaba, CS:GO oynuyorum ve masamı küçülteceğim için mini bir klavye arıyorum Logitech'lere baktığımda çok uçuk fiyatlar var Wireless klavyede Apex Mini'de 5000 TL gibi bir fiyatı var.
CS:GO için yanlış bilmiyorsam red Switch kullanılıyor sanırım bana mini kablosuz hızlı bir klavye önerebilir misiniz Apex Logitech'ten gecikme ve hız konusunda geri kalmayacak fiyat performans bir mini klavye.
Kablosuz mini Klavye Önerilerinizi bekliyorum.
R5 5600X RX 6600 XT sisteme yükseltme önerisi
Mevcut sistemimi daha da yükseltmek istiyorum. AMD'nin son nesil işlemcisini alırsam anakartı da değişmek zorunda kalacağım o yüzden aklımda olan:
Ryzen 5 5600X yerine 2. el garantili Ryzen 9 5950X almak ve ekran kartını da RX 6600 XT yerine RTX 3080 Ti veya da RTX 3090 ile değiştirmek.
Bu konuda düşünceleriniz neler? İkinci el olarak değiştirdiğimde çok yüksek rakam çıkmıyor. Monitörüm 360 Hz ve CS:GO oynuyorum sadece. Alabileceğim en yüksek FPS'i almak istiyorum.
Düşündüğüm işlemci ve ekran kartı ile mevcuttakileri değiştirdiğimde PSU'yu yükseltmem gerekecek mi?
Mevcut sistemim;
Ryzen 5 5600X.
MSI RX 6600 XT 8 GB.
ASUS TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi)
4X 8 GB Crucial 3600MHz RAM (32 GB)
Sharkoon Gold Zero 750W 80+ Gold.
Corsair sıvı soğutma ve 1 TB M.2 SSD.
Merhabalar, mevcutta google chromecast 4k kullanmaktayım internet hızım 1000 mbps yani gigabit ethernet şöyleki;
Tivimate de 4k yayınlarda bi nebze iyi ara ara ufak donmalar oluyor şimdi 2.bir cihaz almak istiyorum.
Nvidia shield tv pro'nun 4k yayınlarda gigabit ethernet ve işlemcisinden dolayı çok iyi olduğunu söylediler ama bu cihaz 2019 da çıktı daha güncel bu cihaza bir alternatif yokmudur ?
2.tv box'ta amacım netflix youtube değil direkt tivimate'deki yüksek çözünürlükteki yayınları rahat açabilsin hızım gigabit ethernet girişiyle 1000 mbps olsun istiyorum, nvidia shield tv pro'ya alternatif cihazlarda tavsiyelerinizi bekliyorum.
iPhone 14 Pro Max Ekran Koruyucu ve Şarj Adaptörü tavsiyesi
iPhone 14 Pro Max'e hangi ekran koruyucuyu tavsiye edersiniz birkaç marka ile bayağı kafam karıştı ve şarj adaptörü orjinali de var mcdodo veyada başka markalarda daha iyi olduğunu söyleyende altta tavsiyelerinizi belirtirseniz seçmemde çok faydası olacaktır.
CSGO 4.3 OBS YAYIN AYARLARI
R5 5600x ile rx6600xt li bir sistemim var
internet hızım 1000 download 100 upload
csgo'da 4.3 ekran ayarıyla obs ile twitch de yayın açmak istiyorum yayın ayarlarında (kaç fps girmeliyim, kaç bitrate vermeliyim, işlemcimi ekran kartınımı seçmeliyim yayın vermek için)
detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.526 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar