Ev yapımı mobil kalem
Dostlar şimdi telefonumda test çözmek için basit bir fırça kullanıyorum sap kısmı iletken olduğu için işimi idare seviye görüyor(fakir ve gururlu) , suyla ıslatıp kullanıyordum ancak iletkenliği arttırmak için tuzlu suyla deneyeyim dedim fakaaat korktum ekrana zarar verir mi tuzlu su? Öyle şırıl şırıl akmıyor fırçadan ha yani telin içine girmez ben bi sakarlık ve aptallık yapmadığım sürece. Eğer zarar verecekse jelatinle kaplayıp da kullanayım ama çok üşengecim ona göre cevaplarınızı bekliyorum öpüldünüz
Yine bir tercih dönemi naleti
Arkadaşlar sıralama say 62k mezuna kalmayı düşünmüyorum yazılım ya da bilgisayar müh düşünüyorum. Sizce Sakarya Üni Yazılım gelir mi? Geçen sene 58 k ile kapatmış bu sene 5 kişi kontenjan artmış ama sorun şu ki giderek sıralamayı öne çekiyor. Korkuyorum, stresliyim, berbat hissediyorum. Ama eğer gelmez ise mezuna kalırım, tercih listeme bir tek burayı yazmak gibi bir manyaklık da yapacağım maalesef, obpyi riske atmak istemiyorum. Neyse çok konuştum, tavsiyelerinize açığım hatta muhtacım.
Tyt Fizik Optik vesaire
Sevgili cemaat bir sorum olacaktı...
Çukur, tümsek aynaya gönderdiğimiz ışığın dalga boyunu değiştirmemiz yansıma doğrultusunu değiştirir mi? Soruda kırmızı ışığı asal eksene paralel göndermiş yansıma odaktan geçmiş tamam okey ama bir de mavi ışığı merkezden göndermiş seçeneklerde 90 derece gelmesi gerek normalde ama kabul etmemiş doğru diye...
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 580 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar