Aralıklı oruç ve vücut geliştirme
Merhaba. Aralıklı oruç sürecinde vücut geliştirme çalışmaları yapılabilir mi? Bir de aralıklı oruçta sakız çiğnemek serbest mi açlık dönemlerinde? Aranızda bunu uygulayan var mı.?
Spor salonu açmak için şartlar
Merhaba. Spor salonu açmak için öğretmen, hoca zorunluluğu var mı? Sertifika ya da belge isteniyor mu? Bilgisi olan var mı?
Gaming Router Tavsiyesi
Merhaba. Çevrimiçi oyunlar için en iyi gaming router hangisi? Birden fazla cihazda kullanabileceğim ve performansı iyi olan bir router arıyorum. NETGEAR N600 Dual Band WiFi Router önerir misiniz? İhtiyaçlarımı karşılar mı sizce?
Com Surrogate Nedir?
Merhaba bilgisarımda "com surrogate has stopped working" hatası alıyorum. İşletim sistemi Windows 10. Bu hata nasıl çözülür ? Bilgisi olan var mı?
Anket(survey) site tavsiyesi
Merhaba arkadadaşlar. Anket ingilizce adı ile survey doldurarak para kazandıran siteler var mıdır? Gerçekten para kazanabiliyor musunuz? Deneyimleyen var mı?
Sakarya'da engelli arkadaşımıza iş arıyoruz
Merhaba. %42 engelli bir arkadaşımız var. Özel sektörde engelli kadrosunda çalışabilir. Masa başı çalışma için uygun bir arkadaşımız. Sakarya'da iş ilanları sayfası var mı? İlanlara nereden bakabilirim ya da yönlendirebilecek var mı?
Butik için toptancı arıyoruz
Merhaba. Eşime butik açacağız. Özellikle çocuk alt giyim için kaliteli toptancı arıyoruz. Önerebileceğiniz toptancı var mı teşekkürler.
Evden çalışabilecek ek iş arıyoruz
Merhaba. İstanbul'da ikamet eden bir akrabamız için evden iş arıyoruz. Mandal paketleme, süs eşyası işleri gibi işler olur. Bunlara nereden ulaşabilirim. Güvenilir ek iş siteleri var mı?
Dns Probe Finished Bad Config
Merhaba. Bilgisayarımda "Dns Probe Finished Bad Config" hatasını alıyorum. Bu hatanın çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
0xc00007b uygulama düzgün başlatılamadı hatası
Merhaba. Telefonumda şu hatayı alıyorum "application was unable to start correctly 0xc00007b". Telefonu kapatıp açmama rağmen sorun devam ediyor. Çözümü hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim.
Merhaba ben Ömer Meriç.https://sgkbilgisi.com/ websitesinin sahibiyim. Sitemde SGK haberleri, emeklilik tablosu, bağkur primi ve EYT gibi gelişmeler hakkında bilgilendirici yazılar paylaşıyorum. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.308 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic