1000-1300₺ Kulaküstü Kulaklık Önerisi
Merhabalar. Çok fazla FPS oyunu oynayan biri değilim. RDR 2, The Last Of Us, Uncharted, GTA 5 gibi oyunları oynuyorum. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum yani. Çoğunlukla Anadolu rock dinliyorum. Yani ses kalitesi ve ses seviyesi güzel, kaliteli, rahat bir kulaklık istiyorum. Sağlam olsun. Beni iyi götürsün. Film, hikayeli oyun ve müzik dinlerken kaliteli hissettirsin. Işıklı falan takıntım yok ama mikrofonu da kötü olmazsa iyi olur. Kulağı kaplasın istiyorum. Çin markası istemiyorum. Bütçem 1000₺ dedim ama 1200, 1300'e de zorlamaya çalışırım. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. 20.000₺ bütçem var. RTX ekran kartı olsun istiyorum. Eğer 8 RAM, 512 SSD olursa sonradan RAM ve SSD takviyesi yapmayı düşünüyorum. Bu bütçeye alınabilecek en güçlü laptopları önerirseniz sevinirim.
Not: Ekran yenileme hızı konusunda aklınıza takılacak olursa diye söylüyorum. 165Hz monitörüm var evde. Kafamda kurduğum senaryoya göre, evet laptop dediğin şey ne kadar iyi soğutursa soğutsun oyun oynarken ısınacaktır. Ama en azından laptopu Turbo fana alıp dinlenmeye bırakabilmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Flutter için speech_balloon paketi kurdum. Görseldeki tasarımı yapmak istediğimi anlatmak için column ve row Widget'ları ile kendim yaptım. İstediğim bu mesaj balonunun butona tıklandığında tıklanan noktada görünmesi (speechballoon widget'ında offset parametresi var) ve bir süre sonra veya tekrar tıkladığımda kaybolması. Bunun için balonun stack Widget'ı gibi yeni bir katmanda görünmesi gerekiyor. Ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Aslında, wrap widget'ında text Widget'ları ve textbutton Widget'ları olacak. Bir metin ve metinde tıklanabilir kelimeler. Bu yüzden mesaj balonunun bir üst katmanda olması gerekiyor ki alt satırdaki bir Widget'ın üst katmanında görünebilsin.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 324 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun