Tıpta anatominin önemi?
2. Sınıftayım kas kemik eklem ve nöroanatomiyi bitirdik. Nöro hariç hiçbirinden bir şey anlamadım. Şuanki komitede de anlamıyorum. Komitede diğer dersleri yüksek yapıp anatomiye çalışmasam stajlarda veya ileride ne kaybederim? Hiçbir şekilde öğrenemiyorum ne yaptıysam anlayamadım bu dersi.
Ek tercihler hakkında
Arkadaşım yerleşti fakat başka bi yere geçmek istiyor orası da doldu ek tercihte dolu yer yazılabiliyor mu(oraya giren başkası da yer değişir diye). Bir de yazıp gelmezse boşta kalma olayı var mı
16.3k tıp önerisi
Karadeniz teknik üniversitesi yazmayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz gezmek vb şeyler önemli değil. Alabileceğim en iyi eğitimi nerede alırım ona bakıyorım
Yurtdışı samsung cihaz alırken nelere dikkat edilmeli
İyi akşamlar yarın yurtdışı s23 ultra alacağım server kayıt yaptıracağım arkadaş telefonunu internete bağlama sim takma dedi telefonu alırken bunlar hariç neleri kontrol etmeliyim
19 temmuz çarşamba açıklanacak sebebini anlstıyorum
Ydus salı günü açıklanacak diye gözüküyor onu açıklamadan yks açıklamazlar. Yarın ydus açıklayacaklar çarşamba da yks açıklarlar. 2.senaryo ise bu akşam ydus açıklanır salı yks açıklanır ama bu imkansız.
Yıldırım beyazıt ing tıp nasıl
Sorum başlıkta artıları ve eksileri nasıldır
Ktü tıptakiler gelebilir mi
Muhtemelen burayı yazıcam nasıldır eğitimi falan genel özet geçebilir misiniz
Midem bula
2 haftadır ders çalışmaya başladığımda yarım saat bir saat sonra midem bulanmaya başlıyor bırakınca sonradan geçiyor napabilirim hiç böyle olan var mı
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.346 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar