ciddi fps düşüşü
Arkadaşlar herkese merhabalar 3 4 ay öncesıne kadar 2. el masaustu guzel bı sıstemı bulunan masaustu almıştım csgo ıcın (1050 ekran kartı var ıcınde ) 1 oyun gırdıkten soınra ısınıyor ve fps cok cıddı mıktarlarda düşüyordu (30 40 lara kadar) ondan sonra bıilgisiyarcıya verdım ssdden kaynaklanıyor dedı cok gucsuzdu ssd neyse degıstırelım dedım degıstrdık cok fark ettı pc hızlandı (önceskı hdd cok yavaştı ) ve oyun performansımda değişti 3 ya da 4 maçtan sonra düşüyordu artık yıne sınır bozucuydu ama eksısı kadar degıl neyse bu durum 1 hafta devam ettı guzel bır sekılde oynadım ama şimdide 1 maç atıyorum yıne dusuyor fpsım termal macun da değişmişti 2 hafta once bu durum neden kaynaklanıyor bilen var mı ?
CİDDİ FPS DÜŞÜŞÜ
Herkasa Merahabalar, yaklaşık 1 hafta önce 2. el nvidia gtx 1050 sistemi bulunan bir pc aldım (masaüstü) sadece cs lol gibi oyunlar oynamak için. ilk defa dün oyun yükledim (csgo) ilk başlarda normal fps değerleri alırken sonra birden bire fps 30 40 arası oynatmaya başlattı sonra pc yi aldıgım kişi ilke görüştüm güncelleme olabilir dedi. TEAMWİEVER ile bağlanıp herşeyi kontrol etti ve güncelleme yaptı düzelir dedi büyük ihtimal daha önce başıma böyle bişey gelmedi demişti her neyse bu gücellemeleri yaptık ve aynı şeyleri yaşamaya devam ediyorum pcyi kapatıp açtıgımda bu sorun çözülüyor ama belli bi saatten sonra saat tutmadım ama 1.5 saat sonra falan galiba tekrar yaşıyorum aynı sorunu. internette de bununla ilgili bana bzner durumla karşılaşan arkadaşlar gördüğm ama çözümünü bulamadım. konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yardım edin , ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
The Batman
The Batman 2022 nerden izleyebilirim hangi platformda mevcut xbox one de kaçak izleyeyim dedim görüntü kare kaldı alt üst kısım zateb normal olarak boş ama sağ ve sol kısım da boş o yüzden izleyemiyorum
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 222 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun