Güncelleme 9.10.2023
10 Ekimde (yarın) listeleniyor . Son gün kayıtlar devam ediyor .
Güncelleme 26.09.2023
Ön satış fiyatı 0.3$ Açıklandı . yani 10$ lık ön satış fiyatından $ISLM token alıcaksınız.
Arkadaşlar merhaba
Haqqex Borsası yakın zamanda faaliyete geçecek ve kendi tokenleri olan $ISLM airdrop olarak dağıtıyorlar
İlk etapda sadece kayıt olacağız fakat ekip borsa faaliyete geçtiğinde KYC Şart olduğunu belirtiyor ödüller için .
Referans ile girmeniz halinde işlemleriniz geçerli sayılacaktır .
ABO Digital ve Futurecraft Ventures tarafından totalde 200 Milyon Dolar Fonlandılar . Toplam değerleme 400 Milyon $ a ulaşmış durumda .
Ve ayrıca token listelenmesi için KuCoin ve Bybit ile görüşüldüğü iddia ediliyor .
Proje Yatırım Turlarına bakmak için : https://www.crunchbase.com/organizat...any_financials
Proje isminden dolayı ilk etapda ciddiye alınmamıştı fakat yatırım turlarında aldığı miktar ve gördüğü değerleme ile büyük hype almış durumda.
Yorumlara gelip projenin öyle böyle olduğunu boşa yazmayın amacımız ne verirse onu almak .
Şimdi gelelim nasıl $ISLM token kazanabilirisinz ?
- Referans Linki ile kayıt olun [Zorunlu]
- Mail onayından geçin
- 2FA kurun
- Bitti
Referans Link : TIKLA
Refernassız : Tıkla
Borsa Ekim ayı gibi faaliyete geçeceğini belirtiyor . Faaliyete geçtikten sonra KYC adımlarını tamamlayıp ödüllerimizi alacağız.
Arkadaşlar Merhaba ,
CoinTR Pro ile olan partnerlik anlaşmamız sonrası bir etkinlik düzenliyoruz .
CoinTR Türkiyede uzman ekibi ile 19 Eylül 2022 de Masak Denetim dahilinde Hizmetlerine başladı
Ve ayrıca Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi banka anlaşmaları ile hızlı bir şekilde para yatırım ve çekme işlemlerini desteklediler .
(Tüm bankalar tarafından yatırma ve çekme işlemleri yapabilirsiniz)
Yaptığımız partnerlik anlaşması sonucu yeni kullanıcılara özel çekilebilir 75 TL kazanacaksınız
Ödülü Kazanmak için yapmanız gerekenler
- Partner Linki ile (Ref Link) ile kayıt olun
- KYC adımlarını tamamlayın
- Gelen 1$ ile bir kere alım satım yapın ardından 2$ daha hesabınıza yatırılacaktır .
ÖDÜL KANITI
REFERANS LINK : TIKLA Referanssız Link [Ödül Yok] : TIKLA
Ve Ayrıca yeni kullanıcılar 500$' a kadar Deneme Fonunu elde edeceksinz . Peki Deneme fonu ile ne yapılabilir ?
- Deneme fonlarını aldıktan sonra BTC/USDT ve ETH/USDT kaldıraçlı işlemlerinde yaptığınız işlemlerin karlarını
Çekilebilir hale getireceksiniz.
Lütfen daha detaylı şekilde incelemek için : Buraya TIKLA
Ödüller maximum 48 saat içersinde gönderiliyor
Kazancınızı CoinTR.com üzerinden [CoinTR.pro giriş bilgileriniz ile aynı] banka hesabınıza çekebilirsiniz.
Minimum çekim miktarı 200TRY olup kazandığınız 75 üzerinde 130 TRY yatırıp çekebilrisiniz .
TRY Yatırım yaptıktan sonra 24 Saat güvenlik amacı ile çekimler kapalı olur . Lütfen buna göre hareket edin.
CoinTR Telegram Grubu : https://t.me/CoinTRTurkiye
CoinTR Twitter :https://twitter.com/CoinTRTurkiye
Arkadaşlar merhaba
Bitexen Türkiyeden sonra global borsalarına da start verdi
Start vermenin şerefine her yeni kullanıcı 5 Bitexen token anında hesabına düşüyor
Uygulamayı indirerek kyc adımlarını daha rahat yaparsınız ref kod : 7147290
Adım adım yapalım :
- Ref linki ile girin [ ZORUNLU]
- KYC Adımlarını tamamlayın
- Ödülünüzün hesabınıza yansımasını bekleyin
- Bitti
Referans Linkim : TIKLA
Referanssız : TIKLA
Arkadaşlar merhaba
CoinW borsası yeni başlattıkları etkinlik ile 15$ dağıtıyor . İşlemler çok basit bir şekilde yapacağız .
Etkinlik sadece Türkiyede ki kullanıcılar için geçerlidir .
Adım adım yapalım
- Aşağıda ki referans linkinden kayıt olun [Zorunlu]
- KYC Tamamlayın 5$ ödül alın
- Herhangi bir tutarda alım satım yapın 5$ ödül alın
- Bir arkadaşınızı getirin ekstra 5$ ödül alın
Referans Link : TIKLA
Refsiz : Tıkla
Etkinlik süresi : 1 Haziran - 30 Haziran
Etkinlik Detay :
İşlemleri 6-10$ ile yapmanız tavsiye edilir .
Etkinlik Detay: https://coinw.zendesk.com/hc/tr/articles/18843513885081
Arkadaşlar merhaba
Decubate airdrop dağıtıyor . işlemler çok basit hemen başlayalım .
- Kayıt olun
- KYC Yapın
- Profil kısmından aşağıya gelip cüzdanı bağlayın
- Sonrasında Verify kısmına basın
Yorumlara benden girdiğinize dair bir kanıt bırakın ve bsc cüzdan adresinizi yazın .
Referanslı Link : TIKLA
Referanssız : TIkla [ödül yok]
Arkadaşlar merhaba
Bildiğiniz üzere LynKey Wallet dan 200$ + Para kazanmıştık şimdi de benzeri olan AnCrypto Wallet uygualamasının airdropu var.
AnCrypto Wallet uygulamasının kendi tokeni olan $AWT token Airdrop düzenliyor . Diğer wallet uygulamalrından ayıran şey ise kendi içersinde Chat sistemine sahip olması
Kendileri bu hafta sonunda büyük bir olay olacağını söylemekte büyük bir borsa listelenmesi gelebilir .
Şuanda 3 aşamalı görev var
1. Sadece referans linki ile girin 20AWT token alın jQUG5uEp
2. Görev 4 kez Köprüleme işlemi yap 40AWT al
3. Görev 10 kere AnCrypto Chat uygulamasından token gönder 20 AWT Al
4. Görev 20 farklı transaction gönder . 30 AWT al
Eğer köprüleme ve ya diğerlerini yapmak istemiyorsanız linkiniz ile fazladan AnCrypto hesapları açın . Bu sayede daha fazla AWT token kazanırsınız .
Etkinlik Bitiş Tarihi : 23 Mart
Referans kodunu girerek ilk 20AWT tokeninizi alın jQUG5uEp
Google Play İndirmek için TIKLA
IOS için Bulunmuyor.
Arkadaşlar merhaba
Binance Borsası Kadınlar gününe özel bir airdrop düzenliyor ama sadece Kadınlar değil . Kadın kullanıcılarına ekstra ödüller verildiği için bu şekilde düzenleniyor.
İşlemlerde sadece Referans linki ile girilmesi gerekiyor ve hem davet eden hem de davet edilen 10$ alıyor . İşlemleri kendisi yapan arkadaşlar için 5$ ekstra veriyorum
Adım adım yapalım
- Aşağıdaki referans linki ile üye olun [zorunlu]
- Etkinliğe başlamadan önce buraya tıklayarak kayıt butonuna basın
- Herhangi bir paritede 10$ işlem hacmi tamamlayın
- Bitti.
Şartlar çok kolay olduğu için ilk gelen ilk alır esasına göre dağıtım yapılacak yani hızlı olmanızda fayda var .
Etkinlik Bitiş tarihi : 19 Mart
Referans Link :TIKLA
Referanssız : TIKLA
Borsalar etkinlik şartlarını ellerinde tutar herhangi bir ödül verilmeme durumunda sorumlu değilimdir
Arkadaşlar merhaba
Geçenlerde de tanıtımını yaptığımız CryptoGPT mobil uygulamasını çıkardı . DaoMaker ön satış tarihi de 1-2 hafta içersinde netleşicek .
Uygulamaya kayıt olduğunuzda bedava 30 DXP tokene kadar kazanabileceksiniz.
Uygulama içersinde ki görevleri ilk tamamladığınızda 30 ve her gün tweet atarak 15DXP ekstra kazanıcaksınız .
Şuanda görevler tam yerine oturmuş değil faal hale gelince uygulamayı güncelleyerek kazanabileceksiniz.
Adım adım yapalım :
- Google Play den uygulamayı indirin | IOS web sitesine girmek için Tıklayın.
- Ardından önce ki konuda kayıt olduğunuz mail ile uygulamaya giriş yapın
- Sizden ref kodu istiyecektir [ZORUNLU] oraya URW9NZ8 Yapıştırın.
- Bitti.
Kazandığımız DXP token ön satış sonrası GPT tokene belirli bir oranda dönüştürülecek
Ayrıca kendilerine özel ChatGPT gibi bir yapay zeka geliştirdiler kullanmak isteyen arkadaşlar bu linkten konuşabilirler
Arkadaşlar merhaba .
Zerion Wallet merkeziyetsiz bir soğuk cüzdan uygulaması . Ana hedefleri bir çok chain ile anlaşma sağlanıp Dapp sağlayıcılarının sayısını arttırmak .
Çok büyük bir topluluğa sahipler . Ve Waitlistten sonra kullanıcılarına ödül vereceklerini açıkladılar
Ayrıca Zerion Wallet da bir çok walletınızın kontrolünü yapabilirsiniz.
Adım adım yapalım :
- Aşağıda ki linklerden biri ile siteye gidin.
- Mail adresi Discord ve Twitter bağlayın .
- Bitti .
Referans linkim ile giren arkadaşlar çok teşekkür ederim .
Referans linkim ile girmek için : TIKLA
Referanssız Link : TIKLA
Arkadaşlar merhaba
OKX Celt token ile yaptıkları airdropda her kullanıcıya kişi başı 2.2 $ Vericek . Şuan ki TRY ile yaklaşık 45 TL ediyor .
Ödüller OKX Wallet a gelicek ve ordan Main OKX hesabınıza çekip Binance TR ve ya TRY çekim destekleyen bir borsaya gönderip bankanıza çekebilirsiniz.
Eğer 5-6 Adet Twitter hesabınız var ise hem kendinize referans kasarak hem de o hesaplardan 10$ üstü kazanç sağlayabilirsiniz.
Adım adım yapalım
- Aşağıda ki Linklerden biri ile etkinliğe gidin.
- Ardından Twitter Telegram görevlerini yapın
- OKX in içinde bulunan kısımdan OKX Walleta gelin ve CELT adresinizi verin
- Bitti .
Son bitiş tarihi : 2 Mart 2023
[Referansli link ile girip bana da destek olanlar için teşekkür ederim.]
Referanslı Link : TIKLA
Referanssız Link TIKLA
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.528 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları