Rapor hakkımız kaç gün?
Beyler yedek subay olarak yapaktayım, iki hafta sonra terhis olacagım fakat aşırı şekilde hastalandım, rapor almayı düşünüyorum ama kaç gün hakkımız var bilmiyorum. Askerliğin uzamasına neden olmasın. O şekilde rapor alcam. Bilen biri cevaplayabilirse sevinirim.
Merhaba dostlar,
Yedek subay olarak konya hava savunma çıktı. Benım gibi olan arkadaşlar varsa buraya yazabilirü tanışabiliriz. Herkese şimdiden hayırlı olsun
Hizmet Şekli:YD.SB. ADAYI
Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
Eğitim Birliği: HV.SVN.OKL.ÖĞR. VE KURS BL.
Sınıf:HAVA SAVUNMA
Rütbe:-
Celp ve Sevk Dönemi: KASIM 2023
Hangi celp daha çok alıyor
Yedek subay çıkma durumu hangi celpte daha çok oluyor, geçmişteki gidenlere göre bilgisi olan varsa yanıtlayabilirmi?
Ne zaman askere giderim?
Merhaba arkadaşlar,
18.06.2022 tarihi ile üniversiteden mezun oldum ve direkt olarak iş hayatına atıldım, şuan da ise iş yerinden askerlik nedeni ile çıkmak istiyorum. Şimdi benim tecilim normal şartlarda 18.06.2024 tarihine kadar evam etmekte, fakat ben artık bozdurmak istiyorum. Elimde olmayan bazı sebeplerden ötürü hemen bozamıyorum, tahminen askere gitme dönemim ekim kasım gibi olmasını istiyorum.
Yani o dönemlerde gidebilmek için hangi aylarda tecilimi bozmam gerek bilmiyorum, çok fazla bilgi karmaşıklığı var. Lütfen konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.102 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic