Elektrikli kombi tavsiyesi
Şanlıurfa'nın bir köyünde yaşıyorum. Kasım'dan Nisan'a kadar soğuk geçiyor. Evin tamamının ısınmasını istediğim için alternatif şeyler araştırıyorum. Kat kaloriferi çok uğraştırıcı olduğu için onu es geçiyorum. Klima var ama sadece oturma odasında.
Elektrikli kombi aklıma yatmaya başladı. Aylık 10 bin lira civarı faturaya razıyım. Yeterki evin her yeri eşit sıcaklıkta olsun. 25 derece civarı bizim için ideal.
Lojman 100m2 büyüklüğünde. Araştırmalarıma göre 8 metre civarı petek yetiyor ve en az 18kw bir cihaz gerekiyormuş. Bir yerle konuştum 27kw cihaz önerdi. Bu yüzden trifaze elektrik için müracaat etmem gerekiyormuş. Ben monofaze bir sistem istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Isınma sorunsalı (Şanlıurfa)
Merhaba.
7 ay önce görevimiz sebebiyle Şanlıurfa'da bir köye taşındık. Bu kış iki soba yaktım ama artık soba kullanmak istemiyorum. Lojmanı yeni yapmışlar. Yaparken kalorifer tesisatını döşemişler. Bu yüzden işim daha kolay.
Otomatik kat kaloriferi, Termodinamik elektrikli kombi , Kaloriferli pelet sobası. Bunlardan en mantıklı olanı alıp ısınma sorunumu çözmek istiyorum.
Ev çatısız ve yalıtımda yapılmamış. 100m2 büyüklüğünde.
Önerilerinizi bekliyorum.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 682 (Bu ay: 419)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kombi vb. Isıtma sistemleri