Arkadaşlar Merhaba,
Bir başka konunun altına yazdım ancak herkes görsün diye ayrı bir başlıkta açma gereği duydum. Normal bir TC Vatandaşı olarak ISS üyeliğimin bitmesine müteakip başka bir servis sağlayıcı arayışına geçtim. TURK.NET 'in açıkcası fiyatı cazip geldi ve resmi sitesinden kişisel bilgileri doldurarak başvurumu yaptım.
Kayıt esnasında sordular mı hatırlamıyorum ancak
x Kişisel verilerimin işlenmesine izin veriyorum.
x TurkNet'in bana e-posta, telefon ve SMS yoluyla ürün ve hizmetlerini tanıtım ve bilgilendirme amaçlı ulaşmasına izin veriyorum.
gibi kısımlar var. Bu kısımları işaretledim veya bunlar default işaretliydi. İşlemleri tamamladım. 30 dk geçmeden bir bayan aradı. 140 TL 'lik aboneliğe başvurmuşsuz bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz filan dedi. Ben de normal bir insan olarak üyelik yapmak istediğimi ücreti vs sordum.
Karşımdaki kişi ücretin 140 TL olduğunda çok müşteri kaybettiklerini bu yüzden 40 TL vergiden düşmek için digiturk üyeliği yaptıklarını faturanın bir kısmı digiturk bir kısmı ttnet ile toplam da 100 TL olduğunu söyledi. Başta inanamadım ? Siz isterseniz digiturk'ü kullanmayın vs dediler. Ücret bu şekilde 100 TL olacak dediler.
(Memlekete bak)
Neyse tamam dedim, ardından digiturk hemen aradı. 59 TL 'lik dizinin yıldızı paketini kampanya dahilinde veriyoruz vs dedi. Ona da tamam dedim.
Akşam müsait olduğumda turk.net sitesini incelediğimde böyle bir kampanyanın olmadığını gördüm, dahası onlarca yüzlerce şikayet var ve göz göre göre insanlar dolandırılıyor. Artık 1 TL ye 100 Mbit fiber verseler turk.net 'e abone filan olmam.
Gerekli mercilere şikayetimi yaptım.
Kişisel verilerimiz resmen paspas etmişler heryere dağıtmışlar. Yazıklar olsun..
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 100 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet