Merhaba, bikaç gün önce superonline ekibi geldi sokağınızda fiber kutusu var apartmana da kutu yapacağız 1000mbpsye kadar fiber internet alıcaksınız abone olmak isteyenlerin dairesine fiber kablo çekeceğiz ve hiçbir ücret almayacağız dediler.
Aktif olarak türktelekom altyapısıyla 75mbps millenicom kullanıyorum ve çok memnunum
Eğer 1000mbps fiber binaya gelirse millenicom aboneliğim ile superonline altyapısı ile kullanabilir miyim?
Çünkü superonline sitesine baktım taahütsüz olarak 1000mbps indirme 50mbps yükleme modem kullanım bedeli ile birlikte 289tl taahütlü fiyat 390tl bu işte bir terslik var ama ?! tam anlayamadım galiba kısa süreli kampanya yapmışlar.
Millenicom hem daha indirimli olur, hem de memnunum devam ederim. Ayrıca kendi modemimi kullanmak istediğim için millenicom aboneliğim ile superonline altyapısını kullanmak istiyorum biraz önce millenicom müşteri hizmetlerini aradığımda en fazla 200mbps superonline altyapısı sağlıyoruz ama binada daha 1000mbps fiber aktif edilmemiş aktif edilince 1000mbps ile de yardımcı olabiliriz diye söylediler.
Konu hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler....
Elimde android cihaz var aşırı ısınıyor ve şarja baglı kalmazsa kapanıyor. İphone almaya karar verdim fakat türkiyede alacak kadar bütçem yok yurtdışı sıfır cihazlara baktım olabilir ama neden yurtdışından 2. el iphone 12 pro max alıp pasaportuma kaydettirmiyorum ki dedim. Fakat 2. el telefonlarda pasaport kaydı vs oluyor mu bir bilgim yok konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim...
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 463 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar