Mezuna kalmak vs TR'de yaşamak
Herkese merhaba, ben yks dilden 3k yaptım ancak sonrasında sayısal için mezuna kalmak istedim. Şimdi, ben en az 5k yapabileceğime inanıyorum ancak ailemle sorunum var. Sınavdan sonraki 2 ay çalıştım. Hala çalışmam bekleniyor. Aile içinde geçim sıkıntısı var. 17 yaşındayım, abim 19. Abim beraber çalıştığı adamı sevmediği için çıktı, şuan işsiz ama tekrar çalışacak başka bir yerde. PYBS'den kazandıgım parayı annem sağ olsun biriktirmiş 8. sınıftayken kazanmıştım sınavı, bugün asus tuf laptop aldım kendime, seneye lazım hem de pahalancağı belli diye aldım. Şuan babam çok sinirli, 2 tane çalışmayan erkek var diye evde. Adam gibi elektrik elektrik mühendisliği kazanmak istiyorum iyi bir yerden, ama zor. Çalıştığım yerde full time çalışıyordum. 6 da iş bitiyor 6.30 evdeyim, yemek, duş diye zaten saat 7.30 oluyor. O saatte de bir saat birkaç saat ders çalışıp kitap okuyunca ayakta uyuyordum, böyle olmuyor diyerek 1 ayımı tamamlayıp ayrıldım. Bir şeye odaklanamıyorum. İçeriye gidip güle oynaya bir şeyler gösteriyorum anneme, annem yahu oğlum ne var ki evde tembellik ediyorsun, git ocağa kadar çalış bari diyor. Ben aileme düşman değilim, ama 1 senemi ben ne diye boş bıraktım? Yakın çevremdeki yaşıtım olan adama anlatıyorum, türkiye olum bura, 3. dünya ülkesi bile değiliz Allah sana yardım etsin diyor. Bir aileme bakıyorum, bir çevreme bakıyorum. Yahu bunun bir çözümü yok mudur abiler? Rica ediyorum bana yardım edin. Hayalimden böyle vaz geçmeyeyim. Tek başıma MF öğrenip test çözecek kapasite var, günde en az 6 7 saat yapıyorum bunu.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 72 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel