Hangi skullcandy kulaklığı almalıyım?
|
Selam , Arkadaşlarla 3-4 kişi 1.19 minecraft survival oynamayı düşünüyoruz , sizden hem ücretli ucuz (bütçemiz düşük) hemde chunk sınırı olmayan ücretsiz bi sunucu hizmeti önerirmisiniz teşekkürler
Sistemime En Uygun Ekran Kartı
8 gb ram ddr3 1333hz
asus Z77-A anakart
i5 3470 islemci
gt730
sistemime en uygun ekran kartı nedir?teşekkürler
ps4 pro 4k oynayamama
ps4 pro cihazımda,televizyonum araştırdıgıma göre 4k desteklemesine ragmen 4k oynayamıyorum hdm kablomun üzerinde high speed yazıyor hdm kablosu yüzünden 4k oynayamıyor olabilirmiyim öyleyse hangi hdm kablosunu almalıyım?
psn hesabını nasıl geri alabilirim
2 gün önce 2.el bir ps4 pro aldım arkadaşın dedigine göre içinde last of us rdr2 gta 5 vesaire birçok oyun vardı , fiyatta anlaşıp almaya gittigimizde oyunların bazılarının bir hesapta bazılarının diğerbi hesapta oldugunu ve 2. hesabı arkadaşınında kullandıgı için şifresini değiştirmememizi istedi(arkadaşı aktif olarak kullanıyormuş) normalde çeker giderim ama yinede fiyatına göre iyi bir alışveriş olucagı için kabul ettim. ilk hesabın herşeyini degistirip sorunsuz birşekilde oynuyorum ama 2. hesaptaki oyunları kendi açtıgım oturumlarda , kendi save dosyalarımla oynayamıyordum . ayrıca cihazı 3 aylık diye aldım fakat 7-8 ay öncesinden oyun satın alım geçmişini bulunca ve ayrıyetten 2.hesabın vermeyişinden dolayı şifresini değiştirmeye karar verdim . hesabın mailini telefon numarasını şifresini değiştirmeme ragmen birşekilde hesabı kurtarmış ve bana bunu yaptıgım için şikayet edicem siber suçtur vs mesajlar attı .
1-hesabı nasıl kurtardı
2-ilk hesabıda ele geçirebilirmi
3-şikayet vs etse sorun yaşarmıyım
4-2.hesabı tekrar onun yaptıgı gibi ele geçirebilirmiyim?
şuan 2. hesap cihazımda girili fakat oyun veya ayarlarına giremiyorum şifre istiyor
yardımlarınıızı bekliyorum
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.124 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun