Dünya Adanaspor'lular günümüz kutlu olsun
Merhaba arkadaşlar, tüm Adanaspor taraftarının dünya Adanasporlular günü kutlu olsun (normalde 7 Temmuz ama bugün kutlanacak)
Bu takımın taraftarı olmaktan gurur duyuyorum 🔶️
Akşam taş köprüde tüm Adanasporluları görmek dileği ile, iyi günler!
Lisede derslerde nasıl başarılı olurum?
Arkadaşlar lisede derslerde başarılı olmak istiyorum, ortaokul berbat geçti temelim yok denecek kadar az, sizce lisede derslerde nasıl başarılı olabilirim?
25 liraya ne yiyebilirim a yüz birden?
Arkadaşlar 25 lira bütçem var, a yüz birden yiyecek olarak ne almamı önerirsiniz?
Sevilmemek.
Arkadaşlar boş boş kıvırmadan size hemen derdimi anlatacağım, bu yıl liseye geçiyorum ve şu ana kadar hiç sevilmedim okulda. Sadece ilkokulda çok arkadaşım vardı onun dışında ortaokul çöp gibi geçti. Hep dışlandım, şu an böyle mutlu mutlu yazdığıma bakmayın gerçekten kendimi tükenmiş hissediyorum,
Lisede çok umutluyum çünkü hem yeni insanlar göreceğim hem de hatalarımdan ders çıkardığımı düşünüyorum, ama yine de işler yolunda gitmeyecek diye korkuyorum, var mı bir abi tavsiyesi olan lisede nasıl sevilirim erkek kız fark etmez :(
Bu arada 4 yıldır adını bilmediğim bir hap içiyorum, o ilacı içmesem çoktan intihar etmiştim o çok ayakta tutuyor beni antidepresan gibi bir şey herhalde (psikiyatrist yazdı o ilacı).
Temmuz aktif olarak en iyi futbolcu kim?
Arkadaşlar sizce kim? Bence erling haaland şu anda dünyanın en iyisi.
Çukurova vs Seyhan vs Yüreğir vs Sarıçam.
Arkadaşlar sizce hangi ilçe daha gelişmiş ve güzel? Sıralama yapar mısınız? Bu saydığım 4 ilçede Adana'da.
Metin 2 oynarken: "Anka2: Windows - Uygulama Hatası"
Merhaba. Bilgisayarımda böyle hata alıyorum. Metin2 oynarken 3 4 pencere açtığımda sürekli bu hatayla karşılaşıyorum.
DANS EDEN AFRİKALILIAR
İYİ ŞANSLAR!
KEMAL DEDE!
SANA SÖZ!
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!
Sana söz yine baharlar gelecek
Sana söz umut bitmeyecek
Sana söz yine baharlar gelecek
Sana söz umut bitmeyecek
2014 yıllarında Adana’da en çok gittiğiniz ps - pc cafe
|
2014 yıllarında Adana’da en çok gittiğiniz ps - pc cafe
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 180
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.522 (Bu ay: 317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic