Garantide değiştirilen cihaza ne oluyor?
İyi günler öncelikle arkadaşlar ben telefonumu garantiye gönderdim, geçen ayın 16sıydı gönderdiğim tarih. verdikten 15 gün sonra falan aradılar cihazı açtık parça değiştirdik sorun kalmadı kargolayacağız 2 güne elinizde olur dediler. aradan 15 gün geçti telefon hala yok. arayan da olmayınca gittim telefonu verdiğim yere benim telefon vardı 1 ay oldu hala yok dedim, çalışan çıkardı bi poşet verdi üstünde değişim yazıyor. Bu telefonu değiştirmişler dedi aldım telefonu çıktım. eski telefonu alma şansım var mı? içinde resimler falan vardı ve yedekleme alışkanlığım da olmadığı için gitmiş oldular. tam olarak ne yapıyorlar bu telefonlara? parçalarını söküp de kullanıyorlar mı? istesem geri alabilir miyim?
edit: telefona ne olduğu hakkında bir fikrim yok kapandı ve bir daha açılmadı, pc'ye bağlamayı deneyeceğim resimleri almak için.
uzunca bir süredir memur maaşıyla araba almak zaten imkansızlaşmıştı. galericiler piyasayı manipüle ediyorlardı. ama son 1-2 haftadır piyasa cidden durgunlaştı. bazı siteler ve forumlarda da görüyorum, ideal fiyat yazıyorum ama arayan soran yok, favorilere eklediğim araçların hepsi duruyor diyenler var. bi haberde de eylülde artık fiyatların düşüşe geçeceği yazıyordu. ne diyorsunuz ey ahali? şu anda benim araç alacak durumum yok ama yine de alışkanlık olduğu için sarı siteyi araştırıyorum ve böyle izlenim oluştu bende. fiyatlar bir nebze de olsa düşer mi?
arabanın sorunu neydi?
özellikle sanayide yıllarca dirsek çürütmüş abilerimin bu konuyu cevaplamasını isstiyorum şimdiden tşk
bu sabah arabaya bindim her sabah olduğu gibi, çalıştırdım arabayı, 10mt ya gitti ya gitmedi derken stop etti araba. tekrar çalıştırmayı denedim, marş basıyor ama çalışmıyor araba.
neyse buldum bi çekici sanayiye gittim. sorun donanımsal mı yoksa mekanik mi bilmiyorum. tamirciye verdim aracı başka işlerimi göreyim diye bi gittim 5dk sonra geldim araç tamir edilmiş. nasıl yaptın diyorum, nasıl yaptığımı söylersem para kazanamam cart curt bişeyler dedi. 100 lira kadar da bi para alınca dedim ki bu basit bişey heralde.
bir de üstüne şey dedi, (araç 80k km'de ) 70 binden sonra 1-2 yılda bir yapar bunu. ben iyicene kıllandım bu işten. laf arasında bir yeri yanmış gibi bişey dedi ama yalan mı söyledi bilmiyorum.
şimdi soruyorum size abiler ne derdi vardı bu arabanın, ben tamirciye para akıtmaya meraklı mıyım?
aklınız varsa yokmuş gibi yapın. |
sorun çözücü değil, bizzat sorunun kendisiyim. pc oyunları meraklısıyım. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 412 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası