101.5 TYT 78.75 AYT 90 OBP KAÇ K GELUR??
Duydunuz beyler,101.5 TYT 78.75 AYT 90 OBP KAÇ K GeLuR?
YKS 23 ADAM GİBİ YORUMUM
Arkadaşlar geçen sene girip 985.olmuştum bu sene de makarasına gireyim dedim.İlk 1000 hedefleyenler için yorumluyorum daha düşük hedefi olan arkadaşlar morallerini bozmasınlar.Yorumum:
Tyt Türkçe=Geçen seneyle aynı olduğunu düşünüyorum,geçen sene daha uzun bu sene daha kısa ama daha çeldirici idi.İkisinin birbirini götürdüğünü düşünüyorum.Stres yapan bi tipseniz bu daha zorlayıcı kesinlikle çünkü arka arkaya emin olamayıp moral kaybedebilirdiniz.İlk 1000 için gereken ortalama net:36-37
Tyt Sosyal=Tarih'in daha zor olduğuna inanıyorum geçen seneyi tam hatırlamamakla birlikte, coğrafya'da harita olmaması skandal bence çünkü hep sorarlardı,genel olarak kolay-orta idi.Din ve felsefe için ikisi de Türkçe'nin devamı gibiydi,bilgi gerçekten yoktu galiba.Ali'nin orospu anasına selamlar.Tam kıvamında ortaydı sosyal.Gerekli net:17.5-19
Tyt Matematik=Aradan geçen bi senede sıfır tyt sorusu ve matematik görmeme rağmen 70 dk'da falan bitirdim.Geçen sene de kolaydı bu sene de.Aynı seviyede kolaydı yani.Bu tabii ki sizler için kötü bi şey dostlar çünkü derececiler matematik'te rakip eler.Zor soru gerçekten yoktu, geometri de ortaydı yine kastıran soru yoktu.Gereken net=39-40.Geçen sene de böyleydi.
Tyt Fen=Yine söylüyorum,aradan bir yıl geçti ve en çok etkilenen kısımım net şekilde fendi.Bilgi ve ezber çünkü.Buna rağmen biyoloji fulledim.Övünmek gibi bi amacım yok,kolay olduğunu vurguluyorum.Fizikte optik bilmiyorsanız yarra yediniz,aptal herifler utanmasalar full optik soracaklar.Yine kolay-orta arasıydı.Geçen sene daha ortaydı.Gereken net=+18
Ayt Matematik=İşte limit türev integralsizlik burayı kaynatıyor.Çünkü polinom harici diğer konulardan çok ayrıntı giremezsiniz,en fazla makyaj yaparsınız.Lti'de ise zorlarsanız bilmeyen adam yapamaz.İşte bu yüzden size kötü oldu.Sınav ise geçen seneden net daha zordu ancak öyle 2021 seviyesi falan düşünmeyin,o kadar da değil.Geçen sene 40 net yapamayan büyük eksi yiyordu ama bu sene öyle olmaz.Ben bile bu paslı halimle sadece bi boş bıraktım,taş çatlasa 2 yanlışım vardır.Sizin +38 yapmanız lazım kesinlikle.P(1)=0 olan soruyu da anlatabilirseniz sevinirim,geçen sene olsa çözerdim çünkü soruyu tanıyorum ama unutmuşum,tazelenmiş olurum.Geometri ise ortaydı arkadaşlar zor değildi kesinlikle.Dediğim gibi gereken net +38 ilk 500 için ise 40 lazım bu sınava.
Ayt Fen=Geçen sene rezil kolay bi sınav olmasına rağmen yks tarihinin en zor ayt feni vardı açık ara.Tabii ki organik,modern fizik,bitki vs olmaması bu sene kaliteyi sınırlamış.Geçen sene özellikle fizikte her şeyi bilseniz bile fizikte biraz da zeka ve yetenek lazımdı kesinlikle.Bu sene öyle bi durum yok.Kimya çok klasik zaten hep orta seviye formül gerektiren sınavlar olur.Biyolojide ise bitki olmaması çok etkilemiş.Bilmeyenler için bitki biyoloji'nin en incik cincik konusudur.Geçen sene çok eleyici nokta atışı soruları vardı.Bu sene klasik her orta-üst seviye denemede bulunan sistemler soruları vardı.Bilen adam yapardı.Ben boş bırakmadım ama bazı şeyleri tam hatırlamadığım için yaradana sığınıp 2-3 tane attım.Gereken net=+37.5,ilk 500=+38.75
Genel olarak Matematiğin zorluğu ancak fenin kolaylığıyla ayt geçen seneyle aynıydı.Belki bi tık daha zor.Tyt ise aynı leşlikte sizin için çok ortalama bi sınavdı.
Sıralamalarda yığılma azalır çünkü maalesef depremden dolayı ciddi sayıda rakibiniz elendi.Depremzede okuyan varsa geçmiş olsun diliyorum :(
Dediğim gibi ilk 1000 hedefi olmayanlar üzülmesin burada farklı bi seviyeden bahsediyoruz.Esenlikler!
Neresi gelir agalar
Boun ceng
Bilkent Ceng (100)
Odtu Ceng
Koç ie (100)
Sabancı Mdb(100)
İTÜ ceng
Boun ie
Bilkent ie
İTÜ yapay zeka
İTÜ ie
Sıralama 1402.
İTÜ CENG KAÇ İLE KAPATIR?
Her sene ilerliyor. Sizce bu sene kaç olur.
Gelme ihtimalleri kaçtır ?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.208 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar