Megane 4 Sedan 2016 Tesla Ekran Sorunsalı
Merhaba dostlar ufak bır sorum var megane 4 sahıbıyım dandık bır tesla ekran (avgo) takılmıs rezıl acıkcası , donmalar + gereksız hafıza dolumu sorunları var .
Eskı orj ekranına (joy pakette olan ) donmeyı dusunuyorum fıyatı uygun , 2016-2021 arası megane joy paket teyp standart gorunuyor ama bılgım olmadıgı ıcın yazayım dedım neyse uzatmadan sorumu sorayım ;
1. Eskı joy paket ekrana dırek geri donsem takılabılırmı ? Bende yok ama pıyasada cıkma cok , beyınde programlama vs gerekırmı? ( cıkma temız var pıyasada bu nedenle soruyorum )
2. Icon yada touch paket cıkma ekranıda takılabılırmı ( aracım 2016 model joy ) Bu ekranlarda uyumsuzluk olur mu ?
Herkese Merhaba Dostlar ,
Yakın zamanda bana sorun çıkaran jetta 1.2 tsı DSG (direk sorunlu garabet) aracımı sattım ve Megane 4 1.5 DCI 90 HP bir arac aldım . Bu hafta Malatyadan aracı getirteceğim ınsallah .Birkaç Nokta var merak ettıgım tecrubelı arkadaslara sormak ıstıyorum ;
1- Arabanın ( Megane 4 - 1.5 DCI - 6 İleri ) agır bakımları hangı km de yapılıyor ve nelerı kapsıyor?
2- Megane Sedan 4 ün kronik sorunları varmı ?
3- Yakıt tüketimi denildiği kadar az mı ( Karma 4.5 lt / 100 KM LERDEN BAHSEDILIYOR )
4-Ambiyans aydınlatma jant ekleme gibi eklentilerden neleri onerırsınız ?
5- Biraz hantal kaldıgını söyleyenler var yazılım onerırmısınız ?
Not: 2016 MODEL OLAN ARACIM SUANDA 87.000 KM DE - Joy paket + Tesla ekran ve geri görüş kamerası ekli
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.878 (Bu ay: 2.008)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası