İNGİLİZCE SEVİYEMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM
Merhabalar İngilizce seviyem B1-B2 arasında bunu C1 hatta başarabilirsem C2 ye çıkarmak istiyorum bir dahaki yaza Work&Travel a gitmeyi düşünüyorum gidene kadar ise Duolingo yu kullanmayı düşünüyorum sizce yararını görür müyüm?
Hoparlör seçmece
JBL Clip 4 ile JBL Go 3 arasında kaldım aralarında 200 tl gibi bir fark var hangisini hangi sebeple seçmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Varsa aynı fiyat aralığında başka hoparlör tavsiyeleri de alabilirim
İşletme Mühendisliğini kazandım hem işimi görecek hem de rust,fifa gibi oyunları kasmadan rahat oynatacak laptop önerisi olan var mı a dostlar
hem üniversite tüm işlerini görücek hem de oyun oynayabileceğim,sağlam oyunları medium veya lowda açabilecek laptop önerir misiniz bütçe 20k (daha fazlasını biraz zorlayabilirim)
BÖLÜMÜMÜ SEÇİYORUZ
SAY:8588
Kafamda zibilyon tane olasılık olduğu için sizin de fikrinizi almak istedim buyurunuz aşağıda belirtin fikrinizi bende ona göre şekillendireyim
(SAĞLIKLA İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM)(İSTANBUL ÇOĞUNLUKLU OLURSA MUTLU OLURUM)
SAY:8.5K
Galatasaray üniversitesi gerçekten güzel bir üniversite fakat çoğu kişi orasının ea ve sözelciler için daha iyi olduğunu savunuyor gsü endüstri okusam pişman olur muyum
İTÜ UZAYDAN İTÜ UÇAĞA YATAY GEÇİŞ
SAY:8588
Uçak mühendisliği geçen sene 6k ile kapamış belki bir umut gelme ihtimali var ama çok düşük bunun yerine itü uzay yazsam yatay geçişle uçak bölümüne geçebilir miyim bunun zorluğu nedir,hazırlık sınıfında geçme gibi bi şansım var mı
İkisinin apayrı mühendislikler olduğunu biliyorum ikisinide yapabilirim hem kampüs yaşamı hem okul sonrası hayatım için hangisi daha iyi olur sizce
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 987 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar