yescoin airdrop
Herkese merhaba arkadaşlar kripto paralar ile yakınen ilgilenen arkadaşlar biliyor ki airdrop projeleri topluluk için yatırımsız para kazandıran gelir kaynakları olarak görülür...
yakın zamanda notcoin telegram airdropunda insanlar ciddi miktarda gelir elde ettiler sen kaçırdın mı? üzülme şu an notcoin gibi bir çok proje mevcut ben sadece en bilindik olandan bahsetmek istiyorum yescoin
yescoin airdropu bir telegram botu üzerinden giriş yaparak parmakların kaydırılmasıyla coin kazımı yapıyorsunuz tamamen ücretsiz ve yatırımsız olan bu airdrop projesinin şu an bile 10 milyonu aşkın oyuncusu var sen de notcoin gibi geç kalmadan yerini al ve kazıma başla ...
Merhaba arkadaşlar boş zamanlarınızda internet üzerinden nasıl gelir elde edebilirsiniz ondan bahsedeceğim.
coinpayu sitesinde boş zamanlarınızda reklam izleyerek ve anket doldurarak site içi puan elde edebilirsiniz bu elde ettiğiniz puanları kripto cüzdanınıza çekebilir veya hediye kartı olarak kullanabilirsiniz. Ve bir çok kripto para ödemesi de mevcuttur btc,doge,trox,solana,shiba payeer ve faucetpay oldukça kolay ödeme sistemine sahip olan bu siteyi sizlerde benim aracılığım ile tercih edebilirsiniz
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 515 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama