Sizce babamı üzdüm mü?
Arkadaşlar babam birkac aydir is dolayisiyla yurt disindaydi.2 gun once geri döndü.Ben de universitedeyim.Eve otobusle 2 saatlik mesafedeyim.Babam " seni ozledim, haftasonu gelsene. " dedi.Ben de " Bayramda gelirim. " dedim.O da " Bayrama çok var. " dedi.Ben de yine ayni cevabi verdim.Gerek yok bayramda görüşürüz dedim.O da sen bilirsin dedi.Son mesajiydi.Babamla normalde nadiren sohbet ederiz.Manevi olarak fazla bağımız yok ama bugün bunu dediğim için sonradan kendimi sorguladım.Sizce üzülmüş müdür ?
Renault Latitude cok sert...
Herkese iyi forumlar arkadaslar.Baslikta gordugunuz gibi Renault Latitude aracimiz cok sert.Normalde babamin araci ama kendisi yurtdisinda oldugu icin su an ben kullaniyorum ve yollari berbat bir ilcede oturuyorum.Her yer ya cukur, ya rogar kapagi, ya da asfalt yamasi.Babama sordum lastikler yumusak hamurlu dedi.Arac bozukluklardan cok sert bir skeilde geciyor ve siddetli sekilde vuruyor.Uzerinde Kormoran Uhp 225/50 r17 yazlik lastikler var.16 inc lastikle degistirmeyi ve yumusak bir amortisor taktirmayi dusunuyoruz.Konforu artiracak baska onerileri olanlar yazarsa sevinirim.
Edit : Cevap veren herkese tesekkur ederim arkadaslar.Dediklerinizi dikkate alacagim.
Deprem korkusu...
Arkadaslar oncelikle hepinize iyi forumlar.K.Maras'in Elbistan ilcesinde oturuyorum.Depreme de burada yakalandim.Bilmeyenler icin 2.depremin merkez ussu burasi.Depremden sonra Ankaraya gittik ve 11 Mart'ta geri donduk.Evimiz hasarsiz fakat artci sarsintilar hala devam ediyor ve ne zaman gelecegi belli degil.Evimize birsey olmayacagini biliyorum ama o sarsinti beni korkutuyor.Abimle ayni odada uyuyoruz.Bazen geceleri iste oluyor.Bende korktugum icin gece lambasi acik yatiyorum ve huzursuzluktan uyuyamiyorum.Gece lambasi beni koruyacagindan degil ama en azindan sarsildiginda zifiri karanlikta olmayayim, odada ne olup bittigini goreyim diye aciyorum.Bana birseyler soyleyin lutfen.Bir yol gosterin.Bu korkudan nasil kurtulabilirim ?
Cok yalnizim...
19 yasinda universite ogrencisiyim.Malatyada okuyorum evim ise Marasta.Evimiz depremde zarar gormedi 1 aydir geldik oturuyoruz.Tek yakin arkadasim depremde vefat etti.Konusacak kimsem yok...
Acil yardim arabadan anlayan ?
Onume kiran arabadan kacmak icin manevra yaptim o an ki hizima bakamadim ama ayni anda frenede bastigim icin baya dustugunu dusunuyorum. Yaklasik 20 ile kaldirima ciktim. Yuksek bir kaldirim degildi tekrar inerken rahatca indim. Sadece ani ciktigim icin lastikler tak tak etti ama arabanin surusunde bir sorun yok. Sizce bir zarar vermis miyimdir ? Direksiyona, lastiklere, yuruyen aksama ve rot balans ayarina ?
Evet arkadaslar.Elektronik el frenini mekanik el frenine cevirmek mumkun mu ?
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere E150 kasa kodlu Corollayı nasıl bilirsiniz ?
1.6 124 hp 6 ileri manuel modelinin
Performansı, yakıt tüketimi, konforu, yol tutuşu, arıza verme durumu, bakım maliyeti vs. nasıldır ?
Kullanan varsa yazsın lütfen .
Opel ne yaptığını sanıyor ?
Az once İnsignia fiyat listesine baktim.Tek motor ve sanziman secenegi var.1.5 dizel ve 8 ileri otomatik vites.Fiyatida 1.200.000 tl.Opel ne yaptigini saniyor ?
Bu arabanin bu motor ve bu fiyatla nasil satacagini dusunuyor ?
Passat 1.5 tsi bos paket fiyati 873.000 tl, orta paketi 1.000.000 tl, dolu paketi 1.214.000 tl.Bu fiyatla satilan passatin yaninda nasil duracak ?
Yanlis anlasilmasin Vw fani degilim hatta Opel faniyim fakat Vw'nin Opelden bir tik ustte oldugunu kabul ediyorum.
Cidden aklim almiyor.Bir Opel sever olarak Psa'ya satilmasina uzulmustum.Gercektende hakliymisim.Kimse yok Psa soyle yapti boyle yapti Opeli batmaktan kurtardi demesin.Emin olun Psa'ya gececegine Gm elinde batmasi cok daha iyi olurdu.En azindan akillarda iyi bir fiyat performans araci olarak bilinirdi.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.2 gun once ehliyetimi aldim ve bugun aksam babamdan turlamak icin arabayi istedim.Ablamla biraz turladik.Neyse konuyu fazla uzatmayayim.
Araba Renault Latitude 1.5 dci edc.Sanzimani biraz sorunlu.Gaz pedalina karsi net olmaniz gerekiyor yoksa sanziman cok fazla kararsiz kaliyor.Bende giderken dortyolun agzinda yolu kontrol etmek icin durdum.Tekrar kalkarken gaz pedali cok hassas oldugu icin istemsiz gazi fazla kacirdim fakat sonra ayagimi cektim.Araba 1.viteste biraz bagirdi ve 3500 devire cikti ama sonrasinda hemen gazi azalttigim icin 2.vitese gecmedi.Sonra hizlanmak icin gaza tekrar yumusakca basip normal bir sekilde yoluma devam ettim.O andan sonra bir yanik kokusu geldi ve onden cit cit ses gelmeye basladi.Hani jantin arasina tas girerde giderken ses gelir ya oyle bir ses.1 dk sonra ses ve koku kesildi.Bende o sirada gaz pedalina ayarsiz bastigim icin sanirim balatayi zorladim ve isindigi icin ses ve koku geldi diye tahmin ediyorum.
Sizce neden olmus olabilir ve arabaya ciddi bir hasar vermis miyimdir (tamir gerektirecek kadar) ?
Şu pc gta 4 açar mı ?
https://www.epey.com/laptop/asus-x540ba-dm213a1.html
Linkteki pc gta 4'ü medium ayarlarda min 60 fps ile açar mı ?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.448 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası