hem üniversite hem bölüm değişimi
Merhabalar, bi üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyorum fakat memnun değilim, dokuz eylül üniversite bilgisayar bilimlerine geçmek istiyorum ( fen fakültesinde )
fakat bunu yapmak için neler yapmalıyım ne zaman yapmalıyım bir fikrim yok.
bölüm yatay geçiş kabul ediyor mu, puanım kat kat üstüyle yetiyor yardımcı olabilecek birisi var mı acaba
Merhabalar, oyun oynamıyorum okulda kullanabileceğim pili 5-6 saat gidecek chrome sekmeler arası kasmayacak film açabilecek, vscode vs kodları çalıştırırken kasmayacak uygun fiyatlı bir laptop arıyorum
fiyatım 10-15k
monster huma ve huawei matebook d15 arasında kaldım sizce hangisi
monster iş bilgisayarları alınır mı pil ömrü nasıl
Merhabalar bilgisayar mühendisliği okuyacağım, oyun yapımı,photoshop,ai,web dev. ile uğraşıyorum genelde ekranı güzel bir laptop arıyorum bütçem 10-20bin tl arası
Önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca bir sorum var : Sizce huawei matebook d16 gibi laptoplara mı yönelmeliyim yoksa macbook'un 256gb 8 ramli modellerine mi hangisi işimi daha çok görür veya oyuncu laptopu mu almalıyım
Merhabalar,
Bilgisayar mühendisliği için sistem tavsiyesi istiyorum, donanıma çok hakim değilim yardımcı olursanız sevinirim.
Genellikle c#,py gibi programları kullanıyorum, küçük çaplı play store oyunları yapabilirim.
Photoshop,ai ile ilgileniyorum, onları kullanırken kasacak veya yavaşlayacak bir bilgisayar istemiyorum.
Bütçem maalesef çok yüksek değil max 10bin₺
Varsa bilgisayar önerileriniz atarsanız sevinirim linki
Şöyle bir bilgisayar buldum araştırdım, eksiklerini veya olurlarını söylerseniz sevinirim.
LİNK :
Merhabalar,
Sizce Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Universitesi var, ailemin yaşadığı yer bu tarafta %50 burslu okumak mı yoksa ısparta,düzce gibi şehirlerde devlet universitelerinde mi okumak.
Universitenin yıllığı 34bin₺'e geliyor.
İş istihdamı, ingilizce olması vs. bir çok özelliği var vakıfın fakat devlet için universiteleri ne zaman okuyan birine sorsam sakın gelme pişman olursun diyorlar hangisi daha mantıklı sizce.
Gaziantep'te iş imkanı da olacağı için bir yardımı dokunur mu, siz ne düşünüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim.
Düzce CENG vs Isparta CENG
Merhabalar,
Tercih döneminin sonuna geldim, bilgisayar mühendisliği istiyorum sıralamamam 81.788
- Isparta Süleyman Demirel Universite 93bin civarında fakat universiteyle alakalaı sürekli kötü yorum aldım hiç öneren olmadı.
2. Bugün rastgele gezinirken düzceyi gördüm 105bin , ingilizce bölümü geçen sene açılmış, büyük güzel bir üniversite kötü bir yorumunu da görmedim sizce hangisini seçmeliyim okuyan veya araştıran birisi varsa yazarsa sevinirim.
https://muhendislik.sdu.edu.tr/bilmuh
Hocalar torpilli mi anlamadım
Merhaba,
Bolu abant izzet baysal üniversitesi bilgisayar mühendisliği için akademik kadroya bakıyordum.
Hocalar hep farklı yerden mezun anlamadım, bi hoca hayvancılık bitirmiş ne işi var bu bölümde kafam karıştı.
Ayrıca bolu izzet baysalda okuyan varsa önerir misiniz
Karabük Üniversitesi CENG
Merhabalar,
Karabük üniversitesi CENG ingilizce okuyan veya araştıran varsa bilgi verebilir misiniz.
Daha önce ısparta düşünüyordum fakat çok olumsuz yorum geldi fikri olan söylerse sevinirim
Merhabalar,
Yazılımda 81bin yaptım,ceng istiyorum süleyman demirel universitesini önerir misiniz ?
1.urap puani yüksek
2.hocaları hoşuma gitti
3.kampüsü büyük ve çok pahalı değil gibi.
Orada okuyan varsa iyi ve kötü yanlarından bahsederse sevinirim.
NOT : Üniversite çok kalabalık ve mezun olmayan kişi çok kalabalık olması sorun yaratır mı
eyman demirel universitesini önerir misiniz ?
1.urap puani yüksek
2.hocaları hoşuma gitti
3.kampüsü büyük ve çok pahalı değil gibi.
Orada okuyan varsa iyi ve kötü yanlarından bahsederse sevinirim.Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi CENG
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.519 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar