Revolutionary Music Band.
İnanılmaz fikirlerim ve vizyonlarım var. Grup kuracağım. Bir gitarist, bir baterist, bir tane de benim düşünce gücümü anlayabilecek klavyeci/prodüktör arıyorum. Sadece rock, rap dinleyenler ve tür ötesi takılamayanlar yazmasın. Benim gibi gençseniz ve kendi yeteneğinize, tarih yazma ihtimalinize güveniyorsanız introduction'ınızı bekliyorum.
Merhaba, oldukça karmaşık bir yapıyla hazırladığım girişimim için Facebook Ads, SEO, Google Ads ve türevlerinden çok çok iyi anlayan insanlara ihtiyacım var.
Ülkenin durumuna köle olmadan dolar bazlı kazanmak istiyorsan ve gerçekten keyifli bir iş yapmak istiyorsan bu teklifimi kaçırma. Zamanım sınırlı, sadece vasıflı ve yükselmek için hevesli insanlar yazsın iletişim bilgilerini.
Marketing Profession - Ads - İş İlanı
Merhaba, oldukça karmaşık bir yapıyla hazırladığım girişimim için Facebook Ads, SEO, Google Ads ve türevlerinden çok çok iyi anlayan insanlara ihtiyacım var.
Ülkenin durumuna köle olmadan dolar bazlı kazanmak istiyorsan ve gerçekten keyifli bir iş yapmak istiyorsan bu teklifimi kaçırma. Zamanım sınırlı, sadece vasıflı ve yükselmek için hevesli insanlar yazsın iletişim bilgilerini.
Marketing Profession - Ads - İş İlanı
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 435 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama