Fan hizini manuel ayarlayamama asiri isinma problemi acil
Merhabalar,
MSI Creator serisi bir laptop kullaniyorum fakat asiri isiniyor. Fan hizini ayarlayamiyorum Afterburner'da fan hizi kismi kilitli maalesef. Ayarlar'a tiklayip oradan izin vermeye calistigimda da, yukarida general ve monitoring sekmeleri arasinda olmasi gereken fan ayarlari menusu maalesef ki yok. DDU ile NVIDIA GPU silip tekrar kurdum afterburneri ve driveri fakat ayni sorunu yasamaya devam ediyorum. Yine fan i ayarlayabilecegim bir yer gorunmuyor :( Acil oneride bulunabilir misiniz?
Tesekkurler.
Arkadaslar merhaba,
android isletim sistemli telefonumda son bir yilin tum fotograf ve videolarini yukedigim sd karti yeni aldigim kartla karistirdigim icin bicimlendirmis bulundum ve icindeki her seyi kaybettim :( Nasil geri kurtarabilirim onlari? Recuva'yi denedim 3 klasor buluyor fakat klasorler bos gorunuyor o yuzden geri getiremiyorum :( ucretsiz ve buyuk boyuttaki dosyalari kurtarabilmek icin bir oneriniz var midir? Sd kart uzerine baska bir yukleme yapmadim bicimlendirme devam ederken diger karti cuzdanimda buldum fakat her sey icin cok gec olmustu maalesef :(
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 375 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook