Gürcistana Giriş İçin Gerekenler
İyi akşamlar beyler.gece abimle gürcistana gideceğim muvafakatnamem var kimliğimde var ancak foto yok geçen seneden kalma gençlik ve spor bakanlığı spor kartım var fotoda var acaba sıkıntı olurmu girişte yardım ederseniz sevinirim
2.ssdim kingston fury renegade windows 10 yüklenmiyor
beyler elimde bir samsung m2 ssd 550 mb 500 mb vardı bende ekstra bir slot daha var diye kingston fury renegade aldım lakin bu diske hiçbir türlü windows kurulmuyor flash ile windows kurulum ekranı geliyor buralar türkçe normalde buradan herşeyi yapıyorum kuruluyor diyor sonra tekrar buraya atıyor yardım edebilirmisiniz? 1. disk yaptım boot and service hatasını veriyor
1080 p çözünürlülükte küçük ekran gösteriyor
1080p de kullanıyorum fakat altta görev çubuğu az görünüyor ama görev çubuğunun olduğu yere mouse ile gelebiliyorum sadece monitörde görünmüyor kabloyu başka yere taktım olmadı driverları ddu dan sildim kurdum olmadı format attım olmadı ne yapmam gerekir ekran kartım rx 6400 sapphire
böyle görünüyor yani çözünürlülük ayarları düzgün herşeye baktım.
RX 6400 desteklermi
Beyler bir konu açmıştım kafanızı sıkmıştım kusura bakmayın GA-H81M-S1 8 GB RAM DDR3 TEK KANAL 1600 MHZ İ5 4440 CPU aldım ekran kartını şuan geliyor peki bide dönüştürücü alıcam hdmı to vga kaldırırmı ekranım 1600x900 destekliyor.
bu ekran kartı anakartıma takılırmı?
Beyler GDDR5
ALMAK istiyorum peki bu ekran kartı anakartıma takılırmı bu arada psu 350 w anakart modeli
GDDR FARKI ?
Beyler geforce 630 t var bende 2 gb 128 bit gddr3 fakat benim işlemcim max 2 gb destekliyor o yüzden 4 gb 1050 alamıyorum peki 1050 2 gb 128 bit alsam gddr5 olsa farkı ne olur oyun için soruyorum?
RAM ANAKART UYUMU?
Beyler şu anakarttan var bende ben 8 gb ddr3 1600 mhz ram takabilirim değilmi toplamda 2 tane alıcam ama şuanlık o kadar bütcem yok pc de şuan 4 gb ddr 1333mhz ram kingston var alıcağım ram şu ilerde 1 tane daha alıcam ama
https://www.trendyol.com/izoly/8gb-ddr3-1600mhz-zl8gd31600c11-240-pin-desktop-ram-p-101803909
PSU WATT ÖLÇME
bilgisayarımdaki psu 230 v 3 a üretiyor kaç watt oluyor birde fanı 1 2 ay çalışmadı yeni taktım içine baktım yuvarlak bakır kabloların bazıları kararmış ne gibi sıkıntılar olur?
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.193 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware