Plc de ödevim var acil yardım edermisiniz
Bu iki soru kaldı yardımcı olabilir misiniz acil
Adsense kodunu eklediğimde hata alıyorum
Adsense kodunu head etiketlerinin arasına ekliyorum sonra adsense üzerinden doğrula dediğimde resimdeki gibi uyarı çıkıyor nasıl yapabilirim
Huawei d15 soğutucu önerisi
Huawei d15 var soğutucu alıcam önerebileceğiniz soğutucu varmı max 450 TL lik
8gb ile win11 kullanılır mı?
8gb ram, intel core i5 10210U, 256gb ssd, ekran kartı paylaşımlı bu sistemle Windows 11 e geçilirmi şarj süresinde falan çok fark olurmu ve ram kullanımı nasıl olur. Çok ağır oyun oynamıyorum oynadığım birkaç hafif oyun var.
Laptop hakkında sorum olacaktı
Huawei Huawei D15 İ5 10. Nesil işlemcili 8 gb ram 240 gb ssd li laptop var. 10 binden aciliyetten dolayı satıyormuş. Garantisi dolmuş ve kutusu kayıpmış bu fiyata alıp 13 14 bine satabilirmiyim
Win7 sürücüleri bulamadım
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum, yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. PC ye win7 kurdum driverları bulamıyorum nereden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz. Diğer bilgisayardan driverpack offline indirip win7 olan PC ye attım eksik olanları buldu ama yükleyemedi internete bağlı olmadığından indiremedi galiba yada ben yanlış yaptım.
Windows 7 Wi-Fi ve Bluetooth sorunu
PC ye wifi ve Bluetooth adaptrörü aldım Windows 10 da taktığım zaman direkt çalışıyor ama win10 da çok kasıyor. Windows 7 yüklü şuan ama driver lar eksik olduğundan dolayı galiba çalışmıyor driverları internette bulamadım nerden bulabilirim.
wifi adaptörü: Mini USB Wireless Dongle 802.11 b/g/n 150Mbps Kablosuz Wifi Adaptörü
bluetooth adaptörü: Mini V5.0 Usb Bluetooth Dongle 5.0
Bluetooth Adaptör
İşletim sisteminin sistem gereksinimi ha
4 gb ram ve amd g-T56N processor 1.65Ghz işlemcili pc var Windows 7 nin hangi sürümünü kurarsam kaldırır sistemi fazla yormacak şekilde
Dell wyse zx0 bios şifresi nedir
Dell wyse zx0 mini pc var 128 gb lık ssd var içinde işletim sistemi dahi yok daha bugün aldım flash bellek ile Windows 7 kuracaktım ama biosa girince resimdeki gibi şifre soruyor bana yardımcı olurmusunuz acaba
Ssd önerisi
Dell wyse zx0 mini pc var 128 gb ssd alıp takacağım uygun fiyatlı ssd önerirmisiniz
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 60
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.004 (Bu ay: 180)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic