Yazılımcı olmak
Arkadaşlar merhaba ben şimdi ücretsiz bir yazılım kursuna katılacağım ve kayıt sorularından biri yazılımcı olma motivasyonunuz nedir diyor seçilip seçilmemem buna bağlı sizin motivasyonunuz ne olurdu yardımcı olur musunuz?
Oyun Tasarımı ve Yazılımı
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayar bilgim ve birazda web tasarım bilgim var oyun geliştirme oyun yazılımı her nedeniyorsa ondan olmak istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemem lazım yani hangi kursları satın almam lazım ne yapmam gerektiğine dair bir bilgim yok (lütfen bilgisi olan yazarsa bu benim için çok önemli)
Harita üzerinde oynan strateji oyunu
Arkadaşlar harita üzerinden oynayabildiğim işte ülkenin uçak sayısı tank sayısını ekonomisini siyaseti yönetebileceğim pc oyunu varmı ama sadece harita üzerinden strateji yapmak istiyorum böyle clash of clans gibi değil
Yani kısacası yazılımcı olma motivasyon kaynağınız neydi?
Trendyol da E-ticarete başlayacağım?
Arkadaşlar e-ticarete başlayacağım ürün fikriniz, ürün açığınız. ya da şöyle yap dediğiz bir şey var mı?
Trendyol da satacağım şunu koy bu çok fazla gider veya Trednyol da çok az kişi koymuş dediğiniz bir ürün?
Ev internet hizmeti
Merhaba arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum ama ev internetimi Türknete taşımak istiyorum bizim burda gigafiber alt yapısı ver Türknetin 1000 mbps download veriyor 139 Tlye ben türk telekomde 50 mbps yi 135 tlye alıyorum Türknet güvenilirmi alınırmı deneyimler nasıl
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.065 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Projeler