![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Selamunaleyküm
Sorum yukarıdaki gibi
RPG oyun evren ve ırk ismi bulamıyorum!
Arkadaşlar Selamun Aleyküm
Üşenmeyiniz, okuyunuz, ona göre cevaplayınız !!!
Bir RPG oyun yapmaktayım, hayal gücüm geniş, bir oyun tasarladım herşeyi düşündüm fakat birşey düşünmedim:
Oyundaki tasarladığım şeylerin ismi
Bu oyun başka bir evrende geçiyor, portalla dünyadan bu evrene gelebiliyorsunuz.
Bu portaldan normal insanların haberi yok fakat bir insan ırkının haberi var, bu ırkın içine türkler, germenler, araplar, hintliler vs. her ırktan 100000 insandan birinin haberi var.
(Ana karakter biz hangi ülkedeysek ona göre oluyor, ülkeyi biz seçmiyoruz oyun konumdan tespit ediyor ve oyuncuya (bu ne lan?!?!) dedirttiriyor... inşallah yapabilirim )
Bu insanlar bu portaldan geçince iki bacaklı, iki kollu başka varlıklara dönüyor; dış görünümleri değişiyor ve özel güçleri oluyor.
Sizce bu evrenin insanları ve evreninin ismi ne olmalı?
Bu arada ben milliyetçi olduğum için ingilizce kökenli havalı iki isim istemiyorum,
Türkçe veya eski türkçe kökenli havalı iki isim istiyorum
Bu iki ismi bulabilen iki veya bir kişi oyunun sonundaki credits kısmında yer alır ve eğer zengin olabilirsem (ki %90 eminim ki her hayalim gibi bu hayalimde yalan olacak) ona para verecem (kendim bile inanmıyom zengin olacağıma)
Ben akşamı kılmaya gidiyorum, yardım eli uzatın agalar, isim koyma konusunda hayal gücüm iyi değil, çocuğum olursa ismini ne koyacağımı 12 yaşımdan beri bulamıyorum.
(Not: Lütfen alay etmeyin)
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 466 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Güncel
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)