Bir dosta yol gösterirmisiniz?
Youtubetaki en iyi fizik kanalı
|
Karekök 0
|
Sözelden tmye geçiş. TAVSİYE.
Hepinize merhabalar. Donanım haberde ilk başlığım birşeyleri yanlış yaptıysam kusura bakmayın. Ben 12.sınıfı sözel olarak tamamladım. Sınavdan pek istediğim sonuç gelmedi. O yüzden mezuna kalacam. Mevzu şu. Ben bu sene tmden hazırlanıp. 5k 10k hatta belki daha iyi bir sonuç yapma hedefim var. Ama matematiğim 0. Bu sene tytde 13e 5 yaptım yani 11,75 net yaptım ama üslü sayılar köklü sayılar koordinat sistemi matematikte ne kadar temel konu varsa sıkıntılıyım. Bu işaretlediğim 18 soruda çoğunlukla ilkokul problem bilgisinden geldi. Şimdi 0dan ayt matematiğe nasıl başlayabilirim? Bayadır forumda takılıyorum. Kenan kara ve eyüp b iyi diyenler çoğunlukta ama bunlar ne kadar temeldir bilmiyorum. Eyüp b ve kenan karanın kitaplarını sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda aldım. Daha çalışmaya başlayamadım. 3d ayt matematikte aldım. Daha ne alabilirim? Nasıl çalışabilirim? Sözelden az buçuk temelim var. Bu sene yoğunluğu matematiğe vericem. Zamanım olacaktır yani. Nasıl yapabilirim? Nasıl başarabilirim tavsiye verirmisiniz?
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.120 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet