Matematiğin Güler Yüzü mü Eyüp B mi?
30 matematik sorusunun yarısını yaparım genellikle lakin kümeler ve mantık başta olmak üzere çoğu konuyu hatırlamıyorum ve problemlerde ciddi eksiklerim var. Video izlerken de odaklanma sorunlarından ötürü çok verim sağlayamadığım zamanlar oluyor. Eyüp B hocayı herkes hem anlatımı hem de sorularının kalitesinden dolayı övüyor, Matematiğin Güler Yüzü, Eyüp Hoca kadar çeşitli ve çok soru çözmese de videoları akıcı ve mantığını tam kavrayacakmışım gibi duruyor ama karar veremedim.
coğrafya'nın kodlarından dünya haritasını tam olarak kasıp tyt ve ayt genel tekrar videolarını bitirip sonrasında sadece önemli konulara bakıp soru çözsem ayt coğrafya'da +5 net yapabilir miyim?
Apotemi fasiküllerine girmem gerekli mi?
ayt matematikte 7 kaynaktan gidiyorum tammat, 345, miray, bilgi sarmal, acil, orjinal ve 3d. sürekli insanlardan apotemi de bitirmem yönünde eleştiri alıyorum. 2023 yks 2021 gibi olacak da diyo herkes. sizce gerekli mi bitirmem?
2022 Yks'de 27 net türkçem var. Türkçeye 2 kaynakla baştan başlayacağım. Konularda aşırı eksik olmasam da fiiller kısmında eksiklerim çok. Sizce hangisinin kamp programından gitmem mantıklı?
Tyt Türkçe Kaynak Seçimi
Tyt Türkçede 25-30 arası yapıyorum. Elimde Bilgi sarmalı Dil Bilgisi, 345 Yay, Paraf Yay ve Fen Bilimleri Yay Soru Bankaları var. Bunların hangilerini çözmeliyim?
Hangi kaynakları nasıl bir sırayla çözmeliyim
Geometri Tyt Matematikte 10-15 net arası yapıyorum. Bıyıklı Matematiğin Tyt Matematik Kampına başlayacağım. Elimde Tammat Yay, Fen Bilimleri Yay, 345 Yay, Miray Yay, Bilgi Sarmalı Yay, Acil Yay, 3d Yay, Palme Yay Math-e ve Orjinal Yay var. Bunların hangilerini nasıl bir sırayla çözersem 30 net üstüne çıkabilirim?
Yaş küçültme davasından olumlu sonuç alabilir miyim?
hastanede doğdum ama yaşımı göstermiyorum ayrıca bazı psikolojik sebeplerden de ötürü hayatımın bir kısmı antidepresan ve terapiyle geçti. etkilerini hayatımın her alanında yaşadığım için bazı şeylere de geç başlayabildim ve bu şu anki işleyişi inanılmaz etkiliyor. yaşımı 4 yaş küçültmek için dava açsam kabul olur mu?
alan ve meslek seçimine karar verememek
sadece tıp ve hukuk okumak istemediğime eminim. eşit ağırlıkta tarih, iktisat ve politikaya ne kadar merakım varsa sayısalda elektrik-elektronik mühendisliği, fizik ve matematiğe o denli ilgi duyuyorum. tam olarak ne yapmalıyım?
Hava Harp Okulu'na girmek mantıklı mı?
Mülakatlar ve sağlık elemelerini geç de öyle konuşalım lafını bir kenara bırakalım öncelikle. Kendimi bildim bileli bir pilot ve mühendis olmak istiyorum. Bu senenin başından beridir de HHO'na inanılmaz bir ilgi duymaya başladım ama ne kadar çok araştırırsam o kadar kayboluyorum seçenekte. MSÜ'nde verilen eğitim kalitesinin ulusal ve uluslararası standartlarda pek de iyi olmaması, verilen dil eğitiminin yetersizliği, mülakatların ve hatta sağlık testlerinden bile torpille geçenlerin olması, okulda eğitim gören bazı öğrencilerin twitter üzerindeki videoları, bir de bunların üzerine ülkenin durumundan dolayı inanılmaz kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Kaç Kaynak Çözmeliyim
Tyt Matematikte genelde 15-20 arası net çıkaran biri hangi kaynaktan konu bitirmeye başlamalı ve kaç kaynak bitirmeli?
Acil Matematiğin İlacı ya da Tammat Yay Tyt Kitabı iyi midir?
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.622 (Bu ay: 479)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar