işlemci boşta yükteymiş gibi ısınıyor.
selamlar.
son bir kaç gündür dikkatimi çekti. sistem 1 aylık. total çalışma saati 100 saat filan. incehesap kurulumu yaptı sıvı soğutucuyu.
kasa ön kısmı mesh değil ok ama boşta olması sıkıntı. 4 saat kapalı kaldıktan sonra sabah açtım direkt bu sıcaklıkta
dün pchocası forumda da sordum ama çözemedik.
sistem aşağıdaki gibi.
AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci
Anakart
Msi Pro A620M-E AMD A620 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz mATX Anakart
Ekran Kartı
POWERCOLOR RED DEVIL RX 7800XT 16G-E/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
Bellek
XPG Lancer Black 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U6000C3016G-CLABK)
SSD
Kioxia Exceria Pro LSE10Z001TG8 1TB 7300/6400MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk
Kasa
GamePower Warcry Vertex ARGB Kavisli Temper Cam 700W +80 Full Modüler Type-c Atx Gaming Kasa
Msi core liquid p 360 sıvı soğutucu
Bu da şuanki değerler. 2 monitör bağlı ikisinde de autocad programı açık 3-4 saattir.
Mersin'de cam filmi ve ppf kaplama marka ve yer önerisi yapacak olan var mı acaba. 10 gün daha buradayım yaptırmayı düşünüyorum. her dükkan farklı bir şey diyor.
|
PM özelliğim kapatılmış..
|
TİPİM NASIL SS Lİ
|
Diablo 3 oynamak için Sistem Tavsiyesi
|
Kulaklık ve amfi tavsiyesi
|
JBL Control 1 Pasif Sub için tavsiye.
|
JBL Control 1 Pasif Sub için tavsiye.
|
TV Tavsiyesi
|
Meslek: Bodrum Re/Max Pasha
Gayrimenkul Danışmanı Bodrum Re/Max Pasha Almak, satmak ya da kiralamak istediğiniz ev, arsa veya işyeri varsa iletişime geçebilirsiniz. |
Gayrimenkul Danışmanı Bodrum Re/Max Pasha Almak, satmak ya da kiralamak istediğiniz ev, arsa veya işyeri varsa iletişime geçebilirsiniz. |
Son Giriş: 14 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.572
İkinci El Bölümü Mesajları: 901
Konularının görüntülenme sayısı: 15.168 (Bu ay: 286)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 278 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar