ishal mide bulantısı şikayetleri oluyordu ben vegan proteine geçtim ama onun kaslara çok etkisi olmadı . güvenilir bilinen markalardan almayı düşünüyorum sizce kas yapmaya yönelik en ideal protein tozu hangisi sizce meatlere baktım ama güvenilir bir marka göremedim türkiyede satılmıyor. aklımda 4 marka var multipower scitec optimum muscletech . deneme yapmadan almaya korkuyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Satın mı almak zorundayım çünkü 200 tl bandında filmler. Hdd indirip codec ile izlemek blu ray tadını vermez mi ? nvdia shield pro falan alırsam filmlere daha kolay ulaşabilir miyim ? Torrentten büyük dosyaları indirmek sıkıntı değil ama dublaj altyaz olsun sıkıntı bulmak siz nasıl bir yol izliyorsunuz bu konuda ?
Üst seviye ev sinema ses sistemi tavsiye
Şu an ilk almak istediğim parça Klipsch Reference R-121SW marka subwoofer çok hoşuma gitti videodaki ses bu fiyata daha iyi bir subwoofer öneriryor musunuz yada klpisch refarence marka seri ile 7+1 yapmayı düşünüyorum mantıklı mı ?
Ayrıca bunu buldum bu nasıl ? Sonos Sub Wireless Subwoofer (Gen 3)
Svs sb 1000 pro mu yada
Bütçe önemli değil odamı bir sinema salonuna çevirmek istiyorum 35 mm görüntüye ulaşabilecek projeksiyon yok biliyorum ama ev sineması yaparken usta çağırmam gerekecek sanırım ses yalıtımı vs gibi sırayla yapmam gereken almam gereken projeksiyon, ses sistemleri,perde ne olmalı en iyi marka ne tavsiye verebilir misiniz sinema salonunda ki atmosferin aynısnı yaşamak istiyorum sinemaya gitmeden
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.827 (Bu ay: 335)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Sinema Ses Sistemleri