Stokk takibi de yapabilceğim içerisinde nakit akışımın rahatlıkla takibini yapabilceğim bir ön muhasebe programı araştırma aşamasındayım o yüzden buraya da bir danışayım dedim. Mümkünse daha önce kullandığınız ve uygun fiyatlı bir programm önerebilir misiniz?
Performansı yüksek, pili uzun giden ve fiyatı da beni zorlamayacak bir bilgisayara ihtiyacım var öneri istiyorum sizlerden?
Casper Alınır mı ?
Geçenlerde casper mağazasına gittim ofisim için Nirvana serilerini incelemeye son çıkardıkları laptoplar başka seviye olmuş tasarımları ve donanımları şaşırttı beni en son teknoloji ile donatmışlar. Ben Nirvana X400 serisini inceledikten sonra aldım. 2 haftadır kullanıyorum batarya performansı olsun tüm açtığım uygulamaların sorunsuz açılması falan memnunum .
gaming laptop ?
Arkadaşlr şöyle bi pc almaya niyetim var almışken tam olsun ve gözede çok hoş gelen bi tasarımı var zatne. Valorant harici diğer oyunları da rahatlıkla oynayabileyim diye istiyorum linki aşağı bırakcam sizde yorum atarsınız :) https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g911
Biz telefon kullanıcıları telefon alırken dikkat ettiğimiz özellikler genelde kamerası bataryası ve genel itibari ile oyun performansı üzerinde duruyoruz, tabi bunun yanında da uçuk rakamlar vermek istemiyoruz. Benim son zamanlarda baya hoşuma giden kullanmaya başladığım. X30 Plus'ın genel özelliklerinden bahsedecek olursak ,* İlk olarak tasarımını ele almak gerekirse arkasında yer alan 3’ lü kamerası keskin hatları ince ve şık duruşu önde ki sonsuz ekranı ile farklı bir hava oluşturmuştur. 4600 mAh bataryası ile uzun süreli kullanımım imkanı sağlıyor *30W'lık hızlı şarjı özelliği sayesinde 30 dakika içinde dolum yapabilir. Toplam şarj süresi 80 dakika da şarjınızı doldurabilirsiniz. *3 arka kameraya sahip yapısı ile tüm anıları profesyonel şekilde kaydeder. 50 MP çözünürlüklü kamerası, profesyonel fotoğraflar ve video kayıtları için geliştirilmiş Arcsoft yazılım desteği ile bir çok güzel poz yakalayabilirsiniz. *256GB'lık geniş hafızası sayesinde daha çok anılarımızı saklayabilicez. *8GB RAM ve ekstra 8GB Sanal RAM ile 16GB’a kadar arttırılabilir RAM seçenekleri bulunan Casper VIA X30 Plus bize üstün performans imkanı sağlıyor.
Monitör arayışı ?
dostlar masaüstü bi pc dizdim iyi bi para verdik diyelim :) herşey tastamam ama bu sistemime yakışır da bi monitör istiyorum açıkçası şu monitörün siparişini verdim ne diyosnuz
kesintisiz hosting arayışı ?
Kesintisiz bir hosting arayışım mevcut ? Bilgisi olan dostlarım yardımcı olabilir mi ?
gaming laptop önerisi ?
Sonunda var ya parayı da biriktirdik. Şimdi sıra almaya geldi bi gaming laptop almak istiyorum kendime. Fiyat aralığım da 25 bine kadar bu fiyatta bi laptop önerisi istiyorum
WordPress Altyapısında Site Kuracağım
Hosting önerilerinizi bekliyorum
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.788 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware