2018 yılında Uluslararası Ticaret(İngilizce) bölümünden mezun oldum. 3.61 ortalamam var ve bir inşaat firmasının çağrı merkezinde 2.5 yıl, global bir yapı malzemeleri firmasında 1 yıllık yönetici asistanlığı deneyimlerim var. Artık bu alanda özel sektörde pek yer almak istemiyorum ama akademik de düşünüyorum. Kazanç az geliyor, nereye girsem asgari alıyorum ve yükselemiyorum. Ben de yazılım öğrenmeye önce algoritma sonra C# ile başlamaya karar verdim. Yarın yazılım kursum başlıyor. Sizce kendime düzgün bir zaman planlaması yapıp yazılım öğrenirken yüksek lisans için de hazırlanabilir miyim? Hem çalışıp okul okuyan insanlar da görüyorum. Zaman yönetimi mi giriyor devreye bu noktada? Yoksa sadece bir yol seçip temiz ilerlemek mi önemli? Kariyer danışmanlığı alsam sizce sorularıma cevap bulabilir miyim? Kafam biraz karışık. Yazılım öğreniyorum merak da var ama bir rahatsızlığımdan dolayı yavaş öğreniyorum biraz. Ya da 1-1.5 yıl yazılım öğrenip sonraki dönemde yüksek lisansa hazırlanmak mı mantıklı? Yani aşama aşama mı halletmeliyim yoksa aynı anda götürülebilir mi?
Teşekkür ederim.
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 337 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Geliştirme