Cok acil yardım
Merhabalar 2 gündür vestel tv den kablosuz İnternete baglanamıyorum sureklı devre dışı secenegı cıkıyor daha önce boyle bısey yoktu biraz araştırdım bu aralar cok sık oluyomus bu durumlar.cözümü nedır bilen var mı yoksa servise Bi ton para vercem
Vestel tv İnternete bağlanamama sorunı
Merhabalar 2 gündür vestel tv den kablosuz İnternete baglanamıyorum sureklı devre dışı secenegı cıkıyor daha önce boyle bısey yoktu biraz araştırdım bu aralar cok sık oluyomus bu durumlar.cözümü nedır bilen var mı
Vestel tv İnternete bağlanamama sorunı
Merhabalar 2 gündür vestel tv den kablosuz İnternete baglanamıyorum sureklı devre dışı secenegı cıkıyor daha önce boyle bısey yoktu biraz araştırdım bu aralar cok sık oluyomus bu durumlar.cözümü nedır bilen var mı
Exper raporu yardım lazım
Merhabalar gecen hafta Bı trafik kazası gecirdim tutanak tutuldu karsı taraf kusurlu cıktı kaportacı exper ıcın dosya actıgını soyuluyor.acıp acmadığını sorgulayabillecegım yada öğrenebilceğim bi yer var mı
Exper raporu yardım lazım
Merhabalar gecen hafta Bı trafik kazası gecirdim tutanak tutuldu karsı taraf kusurlu cıktı kaportacı exper ıcın dosya actıgını soyuluyor.acıp acmadığını sorgulayabillecegım bi yer var mı
Trafik kazası usta sorunu
Herkese merhaba benım başıma Bi kaza geldi tutanak tuttuk karşı taraf %100 kusurluydu.neyse buraları gecıcem ustaya evrakları gonderdım exper ıcın dosya acılması lazımdı.ama ögrendım kı daha dosyayı acmamıs kac gundur.bugun aradım yenı actıgını soyledı ben arabamı alıp Baska ustaya goturebılır mıyım yada dosyayı kım actıysa ona mı yaptırmak zorundayım
Trafik kazası usta sorunu yardım!!
Herkese merhaba benım başıma Bi kaza geldi tutanak tuttuk karşı taraf %100 kusurluydu.neyse buraları gecıcem ustaya evrakları gonderdım exper ıcın dosya acılması lazımdı.ama ögrendım kı daha dosyayı acmamıs kac gundur.bugun aradım yenı actıgını soyledı ben arabamı alıp Baska ustaya goturebılır mıyım yada dosyayı kım actıysa ona mı yaptırmak zorundayım
Arkadaşlar merhaba Bi kazaya karışmıstım anlaşarak İnternet üzerinden tutanak tuttuk ve degerlendırme sonucunda %100 kusur karşı tarafa cıktı smdı benım bakım işlemlerini yapmam için karsı tarafın ehliyet ve ruhsat fotografı lazım ama vermekten kacınıyor.ne yapmalıyım
Trafikte kaza suc kimde acil yardımm!!!!
Arkadaşlar merhaba bugun başıma Bi kaza geldi ben aracımla seyir halinde giderken ara yola girdim o arada yol kenarında park etmiş Bi Arac vardı ben tam ara yola girerken geri geri geldı ve yandan arabama vurdu söför kapısı hasar aldı tutanak tuttuk suç kimde sizce
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.101 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası