5000-6250 TL arası en f/p apu sistem?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben bir sıfır hazır sistem almayı düşünüyorum. 5000-6250tl arası bir fiyat bandım var ve sıfır olarak apu sistemler daha mantıklı geldi. İnventus'da gördüğüm
bu sistem şu anda en f/p olarak gördüğüm sistem sizce bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim? İşlemci olarak Ryzen 5 4600g kullanılmış ve pek konusu açılan bir işlemci değil. Sizce bu işlemci nasıldır ve Ryzen 3 3200g ile kıyaslanabilir mi? teşekkürler.
AMD 3000G SİSTEM İNCEHESAP.COM
merhabalar bu sistemi almayı düşünüyorum günümüz piyasasındaki en uygun sıfır sistemlerden birisi ama kafama takılan bir soru var, benim pek fazla bir beklentim yok ağır oyunlar oynayan birisi değilim mta,minecraft,valorant vb.
amd 3000g işlemi dual channel olarak 2x8 daha verimli oluyormuş, sizce ram yükseltilmeli mi yoksa 8gb olarak kalabilir mi ve A320m-a pro anakartında vga girişi yokmuş benim monitörüm sadece vga girişi ile görüntü verebiliyor ama özelleştirme bölümünde vga girişi bulunan 180tl gibi bir fiyat farkıyla MSI B450M PRO-M2 MAX anakartı tercih etmeyi düşünüyorum bu anakart iyi midir, üzer mi ? sorularım bunlar teşekkürler.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 346 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware