Ankara SuperOnline Ping Sorunu
Arkadaşlar merhaba. Son 2 gündür discord veya oyunlar pingim +100 MS. Bu sorunu yaşayan var mı? Speedtest üzerinde pingim 5 MS.
Arkadaşlar merhaba. e-Devlet üzerinden askerlik için asal yoklama başvurusu yaptım. Diğer aşama aile hekimi muayenesi olarak gözüküyor. Fakat kullandığım gözlük olduğu için aile hekimi muayenesinden önce göz kontrolü yaptırmak istiyorum. Aile hekimi muayenesinin belirli bir süresi var mı acaba? Yani ne zamana kadar gidip muayene olabilirim? Böyle bir süre mevcut mu?
Superonline Fast.com Hız Garipliği
Arkadaşlar merhaba. 500 MBPS FTTH kullanıyorum. SpeedTest üzerinden yaptığım single ve normal test sonuçlarım normal değerlerini veriyor. Fakat Fast.com üzerinden hız testi yaptığımda maksimum 200 MBSP hız ve yüklü yüksüz 140 MS alıyorum. Bu bir sorun mu? Ek olarak Steam'da hiç bir zaman 45-50 M/B hızları göremedim. Sunucu değiştirmeme rağmen stabil kalmıyor.
ANKARA SuperOnlıne Hız Sorunu
Arkadaşlar Ankara'da olup sorun yaşayan var mı hızda? 2 gündür böyle saçma sapan değerler alıyorum. Bugünde ping uçtu. Alt yapı FTTH. Mevcut paket 500 MBPS.
FTTH CS:GO Ping Sorunu
Arkadaşlar merhaba. FTTH SuperOnline kullanıyorum. Ping konusunda çok sıkıntılarım var. 70-75 MS'te oyun oynuyorum şaka gibi. Ekip gelip tracert ve ping testi atıp sorun yok diyor. Daha bağlatalı 1 ay olmadı. MH desen modeme güncelleme atıyorum diyip sallıyor bir şeyler. VDSL'de bile 55 MS ile oynuyordum. Yardımcı olabilir misiniz ben bu sorunu nasıl çözeceğim?
Mobilde Twitch Donuyor
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 5-6 gündür mobilden Twitch yayınlarını izlerken sürekli donmalar yaşıyorum. Bilgisayarda çok sorun yok. Nadir olarak kesiliyor onda da. Ama mobilde izlenmeyecek şekilde hep yayınlar donuyor. Bunun nedeni ne olabilir? Hızım 500 MBPS ve sürekli speed test yaptığımda sorun çıkmıyor. Tracert sonuçlarım böyle.
Süperonline GPON Fiber Ping Düşmedi
Arkadaşlar merhaba. Dün GPON fiber bağlattım. Modem olarak ZTE H3600 verdiler. ONT cihazı olarak Huawie geldi. Eski internetim Vodafone VDSL'di. CS:GO oynuyorum genel olarak ve eski netimde pingim sabit 55 MS falandı. Şimdiki fiberde ise 60-65 arası gidip geliyor. Herhangi bir ayar falan mı yapmam gerekli acaba? VDSL'e göre yüksek ping vermesi normal mi? Teşekkürler.
Süperonline Cayma Bedeli
Arkadaşlar merhaba. Süperonline binamıza GPON alt yapı getirdi. Şu an Vodafone Net VDSL kullanıyorum. Cayma bedeli olarak 1250 TL çıkarttılar. Süperonline 1000 TL karşılaycaklarını söylediler. Cayma bedeli olayı nasıl oluyor acaba? Süreç nasıl işliyor? Bizim yapmamız gereken bir şey var mı bu süreçte? Teşekkürler.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 82
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.886 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar