KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ
Kablosuz kulaklık önerisi alabilir miyim, max ücret 400 lira ve fitness için kullanıcağım.
Merhaba. Spora başlıcağım. Yemek yiyemiyorum iştahım çok olmuyor. 16 yaşındayım, boyum 173, kilom 60. biliyorum zayıfım. Ve kilo almak için karbonhidrat tozu almak istiyorum Hardline çok pahalı olduğu için. Şu an her sitede en çok satılan karbonhidrat tozu olan Ronic Nutrition Gainer Ultimate'i almak istiyorum yardımcı olun önerir misiniz? Ve karbonhidrat tozum bittiği zaman kilo verir miyim? Ve sizce yaşıma göre gainer kullaniyim mi yoksa başka öneriniz var mıdır
Fitness için F/P kulaklık ve eldiven önerisi
Merhaba arkadaşlar, fitnessa başlıcağım ve kulaklık arıyorum Max 200 verebilirim, eldivene de Max 150 verebilirim önerilerinizi çok dikkate alacağım şimdiden yorumlar için teşekkür ederim aşağıda aklımdaki ürünleri atacağım kullanan varsa nasıl bir şey oldugun söylerse sevinirim.
https://www.trendyol.com/liggo/lifting-bilek-bandajli-agirlik-eldiveni-fitness-eldiveni-p-83130683?boutiqueId=61&merchantId=323375&v=m
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 400 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mp3 / Video Oynatıcı ve İncelemeleri | Kulaklık Genel | Kulaklık İncelemeleri | Oyuncu Kulaklıkları