20k gaming laptop
Merhaba. YKS sınavım bitti, üniversiteye gideceğim, yazılım mühendisliği düşünüyorum ve bunun için bir bilgisayar lazım. Ve LENOVO IP Gaming 3 Intel Core i5-12500H 16G 512GB SSD RTX3050Ti 4GB 15.6 bu bilgisayarı aldım. Size sorum bilgisayar iyi mi ve bu fiyat bandında daha iyi bilgisayar bulunur mu? ( aslında ilk başta bunu almıştım fakat Lenovo'yu gördükten sonra iptal edip Lenovo'yu aldım Lenovo daha iyi gibi geldi bana)
not:siparişi daha yeni verdiğimden iade etme şansım var
sony W1C-310 youtube da video izlerken ses kesilmesi
merhabalar bende sony'nin W1-C310 model kulaklığı var telefonumda ve bilgisayarımda spotifydan müzik dinlerken sorun yaşamıyorum fakat youtube dan video izlemeye gelince arada ses kesilmeleri yaşıyorum bunun sebebi nedir acaba ve çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim (bilgisayarımda ryzen7-3700u işlemci ve 8gb ram var)
350-400 TL ye kadar kulaklık önerisi
başlıkta belirttiğim gibi 350 TL kadarlık bi bütçem var zorlamayla 350 TL ye çıkabilir kulaklığın ses kalitesinin iyi olması çok önemli mikrofon kalitesi o kadar önemli değil ses kalitesi olarak apple ın kutusundan çıkan kablolu kulaklık seviyesinde olursa iyi olur daha altı da olabilir kablosuz olmasını tercih ederim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 402 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware