Merhaba Ful boyalı ama değişeni olmayan bir İstanbul Arabası alınır mı( Nem den dolayı vb.) Bilgi verirseniz sevinirim
Mikroskop
Merhaba benim yaklaşık 1200 tllik bir bütçem var. Bir mikroskop almak istiyorum ve bu mikroksopta hücre , alyuvar , canlı bakteri filan incelemek istiyorum önerebileceğiniz bir mikrooskoop moodeli varmı
İCAT YAPMAK İÇİN HANGİ ÜNİ BÖLÜMÜ
Merhaba ben icat yapmaya meraklı biriyim meslek olarakta icatlar yapmak istiyorum İHA, Otomobil veya başka şeyler vb. bunları yapmak için hangi bölümü seçmeliyim bilmiyorum makine mühendisliği olurmu acaba yada olmassa ne okumam lazım söylermisiniz
Dinamo İle Bu Ampul Yakılırmı
Merhaba ben bir dinamo ile yaklaşık 1 metrelik şerit led yakabiliyorum (12 volt) belki 1 metreden daha fazlasınıda yakar .
benim sorunun aynı dinamo ile bu 12V 7watt led ampulu yakabilir miyim ? ampul linki :
Film Önerisi 13+
Merhaba bana 13 yaş civarı için uygun ailecek seyredilebilecek bir film lazım ama animasyon filan değil
merhaba bana 600 metrede filan çalışabilen bir uzaktan kumanda lazım uzaktan kumandalı araba gibi bişey yapacam onun için lazım . ama çok pahalı olmasın max 800
WİFİ OLMADAN ÇALIŞAN KAMERA
merhaba bana wifi olmayan yerde bile çalışabilen ve anlık olarak telefondan izleyebileceğim bir kamera lazım önerebileceğiniz maxsimum 500 TL lik kameralar varmı. Yada bu özelliklerde bir kamera varmı :)
12V 24ah bir Akü , 3 tane 12V 7W led ampülü kaç saat yakar . Ampülleri paralel şekilde bağlayacağım
Merhaba ben 6V bir motor alacağım fakat bunu farklı bir yöntem ile çalıştıracağım için amper 100mah filan olacak bu motoru çalıştırmaya yetermi
Güneş Paneli ve USB
Merhaba ben bu güneş paneli ile bu USB pervaneyi çalıştırmak istiyorum . Panelin gücü buna yetermi acaba ?
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.601 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware