CS:GO oynuyordum sorunsuz bir şekilde. CS'yi her açtığımda sürekli yanıt vermiyor hatası veriyordu. Bekle deyince kendiliğinden geçiyordu. Birkaç gün sonrasında yani bugün aynı hata oyunu ilk açışımda hep çıktı ve sorun etmedim. Bugün önce oyun kapandı. Sonra girdim oynuyorum bir süre sonra "bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı" diyerek kendi kendine reset attı. Sonra açılınca da yanlış pin girdiniz yazısı ve A1B2C3 yazın yazısı çıktı. Ben bir şey yazmamıştım. Şifremi yazınca sorunsuz açıldı. Sonra denemek için tekrar yeniden başlattığımda aynı şey olmadı. Son zamanlarda yaşadığım başka bir problem, indirdiğim bir crackli yazılım yoktu. Bu bir virüs mü? Yoksa donanımsal bir sorun mu? Yoksa CS ile ilgili bir sorun mu? (donanımım CS'yi kaldıracak seviyede, tek tek yazmakla uğraşmayayım)
(Cs dosyalarını doğruladım, eksik vardı yüklendi. Birde CPU kullanımım normal ve win defender bişey bulamıyor)
neredeyse 1 haftadır boynumun sol tarafı sağ tarafa göre daha sert. Bildiğiniz, düz sert yani. Boynumu hareket ettirirken iki tarafta eşit baskı hissetmiyorum ve çok çok az da olsa boyun hareketimi etkilediğini düşünüyorum. İşin daha da garibi, ilk zamanlar (aşırı az da olsa) ağrı vardı ama şu an ben uğraşmadığım sürece ağrımıyor. Dokunduğum zaman da ağrımıyor sadece çok fazla uğraşıp sıkarsam falan ağrıyor normal olarak. İnternette bulabildiğim tek şey boyun tutulması ama boyun tutulmasının ne olduğunu biliyorum, ağrı yok. Boyun tutulması değil bu. Ne yapacağım? Nereye başvurmam mantıklı olur?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 433 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sağlıklı Yaşam