Cihaza bağlanınca "bir şeyler ters gitti" hatası
Telefonu da root var Magisk ile rootu gizledim ancak WhatsApp'un resmi sürümünü kullanın diyor. Onun yerine başka orijinal ellenmemiş cihazla ikincil cihaz yöntemiyle denedim ancak cihaz bağlanamadı bir şeyler ters gitti hatası verdi.
Ayrıyeten farklı numarayla ikincil cihaz olarak QR ı okuttum hata vermedi.
Ne yapmam lazım?
Telefonum LineageOS 20'yi kullanıyor LineageOS 19 kursam hata alır mıyım?
ETS 2 siyah ekran verip kapanıyor
Merhaba arkadaşlar Steamdan ETS 2 orijinal aldım ve indirdim dosyaları doğrulattım da ama normal olarak açtığımda siyah ekran geliyor ve sonra kendiliğinden kapanıyor videoyuda izleyin.
Stick pc yi fişe bağlıyorum power tuşu yanıt vermiyor sonra kendiliğinden açılıyor ama görüntü gelmiyor nasıl çözebilirim önceden kullanırken kendiliğinden kapanıyordu şimdi hiç görüntü gelmiyor.
Ne yapabilirim?
Bilgisayar açılmıyor detayı okuyun anlarsınız
ben pc yi power tuşuna basınca açılıyor post screen den sonra kendi kendine kapanıyor sorun ne olabilir ?
2 gündür böyle, server olarak kullanıyordum (NOT:PC sürekli açık değildi en fazla 3 saat açılıyordu) aniden kapandı.
Sorun nedir ? ne yapmalıyım ?
Bir dosyamı harddiske attım ve pcye format attım ve dosyamı masaüstüne kopyalamak istediğimde yönetici izni vermek gerekiyor dedi bende kendi kullanıcıma izin verdim ama hala kendimden izin istiyor nasıl çözebilirim?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 679 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Oyun ve Uygulamalar