Ders videoları için
Herkese iyi günler, bir yazılım kursu alıyorum. Online ders kayıtları var (yüz yüze ders alıyoruz) ama ders videoları günün sadece belirli saatleri izlemek için sitede görünür oluyor. Videoların uzantılarını farklı yapmışlar. mp4 dönüştürme siteleri hata veriyor indiremiyor. nasıl indiririm ? Tekrar edemiyorum çünkü iş'te oluyorum. Gün içinde tekrar etmek için tekrar etmem gerekiyor.
kısaca m4 dönüştürme sitelerinin indiremedigi, kursun sitesindeki videoyu nasıl indiririm ?
teşekkürler...
Ders videoları için
Herkese iyi günler, bir yazılım kursu alıyorum. Online ders kayıtları var (yüz yüze ders alıyoruz) ama ders videoları günün sadece belirli saatleri izlemek için sitede görünür oluyor. Videoların uzantılarını farklı yapmışlar. mp4 dönüştürme siteleri hata veriyor indiremiyor. nasıl indiririm ? Tekrar edemiyorum çünkü iş'te oluyorum. Gün içinde tekrar etmek için tekrar etmem gerekiyor.
kısaca m4 dönüştürme sitelerinin indiremedigi, kursun sitesindeki videoyu nasıl indiririm ?
teşekkürler...
React.js yazılım hakkında
Merhaba javascript konusunda mükemmel degilim ancak. react framework ögrenerek yada uzmanlaşarak iş bulmamız mümkün mü? (sadece bunun üzerine)
Yazılımcı - Developer olmak
Bir süredir yazılım üzerinde kendimi geliştirmeye çalıştım (frontend developer). Ancak bir işte çalışacak kadar yeterliligim yok. Ve yazılım ögrencisi olmadıgım için staj yapma şansım yok. Nasıl iş hayatına geçebilirim. Tavsiyesi olan var mı?
Repost yapmak istiyorum
Herkese iyi günler. Instagram'da repost yapmaya ihtiyacım var. Mizah sayfalarının adminleri kullandıgı program nedir ya da nasıl yapıyorlar? Yani bu kadar içerigi indirip paylaşmaları mümkün degil. Ve bazı repost programlar buldum ancak mesela video şuradan repostlandı diye filigran koyuyor. Hangi programı kullandıklarını bilen var mı?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 651 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama