GİGABYTE G24F-2 VE NVİDİA RENK AYARLARI
Bu monitörü kullanan varsa hangi ayarlarda kullandığını söylerse sevinirim. Eski monitörümde gözlerim 12 saatin üstünde oynasam bile ağırmazdı, bunda 1 saat geçmeden göz yanması başlıyor. Belki de renk ayarlarım falan yanlıştır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Dizi Önerisi
The Witcher, Lucifer, La Case De Papel, Wednesday, The Last Of Us, All Of Us Are Dead, Squid Game, Stranger Things, The 100, The Rain, The Punisher, Peaky Blinders, The Walking Dead, Teen Wolf, One Piece, Game Of Thrones, The Originals, 3 Bod Problem, Baby Reindeer, Breaking Bad, Prison Break, Şahsiyet, After Life, Vis a Vis, Alice in Borderland, Silo, Lupin, Lost, Fallout, House Of The Dragon. Bu dizilerin tamamını, son bölümüne kadar izledim ve gayet de sevdim. Kesinlikle bu diziyi seveceksin, bu dizi seni çok saracak dediğiniz diziler varsa önerileri bekliyorum.
Dizi Önerisi
Merhaba, daha yeni Vis a Vis dizisini bitirdim ve hangi diziyi izlesem bilemedim. Bana güzel bir dizi önerirseniz sevinirim, çok severek izlediğim diziler; Game Of Thrones - Breaking Bad - The Witcher - Lucifer - Lost - La Case De Papel - Wednesday - The Last Of Us - All Of Us Are Dead - Squid Game - Stranger Things - The 100 - The Punisher - Peaky Blinders - The Walking Dead - Teen Wolf - Fallout - Prison Break - The Originals - bu dizilere göre dizi önerisi bekliyorum :)
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.500 (Bu ay: 282)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: FPS/TPS