Ronaldo vs Messi
Arkadaşlar tamam Messi iyi futbolcu. Fakat Messi’nin oynadığı bütün takımlarda yıldızlar var. Xavi, Iniesta vb. Eminim Xavi, Iniesta olmasa idi Messi o golleri atamazdı. Bu bir gerçek. Şimdi ise Fransa liginde. Yanında gene Neymar, Mpappe, Ramos vb. oyuncular var. Böyle olmasına rağmen geçen sene çöp idi gol atamadi ki Fransa ligini biliyoruz. Ayrıca Messi yaş olarak Ronaldo’dan büyük.
Ronaldo’yu söylemeye gerek yok. Açık ara Messi’den iyidir. En büyük liglerde şampiyonluk yaşamıştır. Geçen sene 37 yaşında iken dünyanın en prestijli ve zor liginde gol sıralamasında 3. sırada bitirdi. Man Utd zaten söylemeye gerek yok. Dünyanın en çok gol atan oyuncusu, şampiyonlar liginin ve milli takımların en çok gol atan oyuncusu.
Hamile Anne Kedi Önceki Yavrusunu Reddediyor
Arkadaşlar sokak kedisi bize 1 tane yavrusu ile geldi. Yavru 1 aylık idi. Neyse aldık anne ve yavruyu bakmaya başladık evde. Fakat anne kedi sokak kedisi olduğundan sürekli gözü dışarda idi. Biz ilk eve alıştırmaya çalıştık fakat sürekli camın kenarında miyav miyav neyse istediğinde anneyi dışarı salıyorduk akşam geliyordu. Yavrusu ile ilgili idi. Şuan üzerinden 4 ay geçti. Yavru kedi 5 aylık civarı oldu. Fakat anne kediyi dışarı saldığımızda çiftleşmiş şuan hamile.
Şuan anne kedi evde 10 dakika duyuor diğer zaman sürekli dışarda bazen 1 gün gelmiyor. Ve bizdeki yavrusu sürekli evde. Ne zamanki anne kedi eve geldiğinde yavru kedi yanına gidiyor, oynamaya çalışıyor, emmmeye vb. anne kedi sürekli ses çıkarıyor veya pençe çıkarıyor veya kaçıyor. Ne yalama vb. birşey yapmıyor. Hamile olmadan önce çocuğunu sürekli yalıyordu, yanından ayırmıyordu şimdi düşmanı gibi davranıyor. Neden olur? Teşekkürler.
İstanbul Hakkında Sorum Var
Arkadaşlar İstanbul'dan iş teklifi aldım. Daha önce hiç İstanbul'da bulunmadım. Çalışacağım yer Gebze'de olacak. Şirket taşınmam için şu ilçeleri önerdi; Kartal, Pendik, Tuzla, Gebze. Şirket arabası evden işe götürecek o yüzden sıkıntı yok.
Fakat sorum şu; Kartal, Pendik, Tuzla, Gebze ilçeleri arasında hangisi yaşamak için, merkez çarşısı, gezilecek yerler, avmsi, gelişmişlik falan açısından iyidir?
2. sorumda Gebze'ye en uzak Kartal kalıyor. Misal Kartal'dan Gebze'ye sanırım 20 km civarı. Hergün gitmek sorun olur mu trafik vb.?
Teşekkürler.
İstanbul Hakkında Sorum Var
Arkadaşlar İstanbul'dan iş teklifi aldım. Daha önce hiç İstanbul'da bulunmadım. Çalışacağım yer Gebze'de olacak. Şirket taşınmam için şu ilçeleri önerdi; Kartal, Pendik, Tuzla, Gebze. Şirket arabası evden işe götürecek o yüzden sıkıntı yok.
Fakat sorum şu; Kartal, Pendik, Tuzla, Gebze ilçeleri arasında hangisi yaşamak için, merkez çarşısı, gezilecek yerler, avmsi, gelişmişlik falan açısından iyidir?
2. sorumda Gebze'ye en uzak Kartal kalıyor. Misal Kartal'dan Gebze'ye sanırım 20 km civarı. Hergün gitmek sorun olur mu trafik vb.?
Teşekkürler.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 944 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic