AtlantisNet Memnuniyeti
Herkese merhaba, yaşadığım şaşkınlığı ve mutluluğu sizinle de paylaşmak istedim. Daha önce hepimizin adını bildiği internet firmalarının müşterisi olmuş birisi olarak, sonunda doğru yolu bulduğumu düşünüyorum.
İstanbul Esenyurtta ki evimin kapısına broşür konulmasıyla keşfettiğim firma AtlantisNet de 100 mbs 139,90TL ve 1.000mbs 239,90TL yazıyordu. Hadi lan ordan! dedim içimden. Diğer firmaların veremediği 1.000 mbs hızı adını ilk defa
duyduğum bir firma nasıl verecek diye. Sonra broşür de ki telefon numaralarını aradım ve fiber bölgesinde olduğumu, sorunsuz şekilde 1.000 mbs hız geleceğini söylediler. Başvurumu tamamladıktan sonra, 2 iş günün de fiber internetimi
kurdular. Hiç ümidim olmamasına rağmen, hız testinde ki sonuç gerçekten gözlerimi yaşarttı. Esenyurtta 1.000 mbs hız var evimde ve aylık 240 TL :D , AtlantisNet e gerçekten hayran kaldım. Bu şekilde çalışmaya devam ederlerse
sözde büyük firmaların tahtını sallıyacağına eminim. Aşağıya kutu , modem , hız testi fotolarını vs bırakıyorum. Web siteleri de yenilenmiş sanırsam, eski tasarımı gördüm şuan ki tasarım daha iyi kesinlikle.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.488 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar