Selamlar.Ben yaptığım işten ötürü sürekli memleket değiştiren birisiyim.Kendi evimde Ps5 ve PC var.Fakat evimde fazla duramıyorum.Bilirsiniz Ps5 için remote özelliği var ve cihaza tablet imden bağlanıp kol takip uzaktan oynayabiliyorum.Aynı olayı SteamLink üzerinden steam oyunlarım erişmek için kullanmak istedim.Fakat SteamLink aynı ağa bağlı aygıtlar remote özelliği verebiliyormuş.Büyük üzüldüm.Şimdi.Eskiden biz Logmein Hamachi ile ağ kurup kendimizi aynı ağda gösterip Lan Server üzerinden oyun oynayabiliyorduk.Aynı mantık bunda işler mi?Tablet ime Logmein indirdim.İnceleme fırsatı olmadı.Tabletteki Logmein,Hamachi gibi bir hizmet mi?Veya SteamLink e farklı ağdan bağlanmayın başka bir yolu var mı?Aydınlatırsanız çok sevinirim.Teşekkürler.
Peugeot 301 Spor Direksiyon Göbeği Sorunu
Peugeot 301 aracım için yurtdışından sağlam fiyata direksiyon aldım.Tabi direksiyonu almadan önce takipçisi yüksek bir instagram sayfası bana 301 spor direksiyon göbeği bulunduğunu söyledi.Aldım direksiyonu adam şimdi mesaj atmış 301 spor direksiyon göbeği yok.Arkadaşlar sağlam para verdim direksiyona.206 spor direksiyon göbeği 301 e uyar standarttır cart curt diyen var.Torna ile basitçe hallolur diyen var.Asla takamazsın diyen var.Yardımcı olabilecek birisi var mı bu konu hakkında?
Meslek: Araç Kiralama İşletme Sahibi
İlgi Alanları: Modifiye,DJ
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 155 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası