Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımla online fifa oynuyoruz. Oyunun videosunu ve kendimizi kaydetmek istiyoruz. Sağda onun görüntüsü solda benim görüntüm olacak şekilde. Bunu OBS Studio ile yapabiliyoruz ama program arkaplanda çalışıyor. Bizim istediğimiz kendimizi oyun oynarkende anlık olarak görebilmek ve sonrasında ekran kaydı yapmak. Discorddan konuşuyoruz bu arada. Bunu nasıl yapabiliriz. Böyle birşey mümkün mü? Örnek olarak aşağıdaki videoya bakabilirsiniz. Bunun anlık olarak kendimizi görebilceğimiz şekilde yapmak istiyoruz.
Merhaba arkadaşlar, bende logitech G810 klavye var. Klavyede tamamen rastgele bi şekilde bazen hiç yazmıyor bazen çift yazıyor. Belirli bir tuşa özel bir durum değil o yüzden fiziksel bir problem olduğunu düşünmüyorum. Sizce bu neyden kaynaklanabilir. Uzun yazılar yazıyorum işim gereği ve bu bana sürekli hata yapmama neden oluyor.
Opel Astra K otomatik kapı kilitleme
Merhaba arkadaşlar, bende Opel Astra K 2016 dynamic var. Son günlerde fark ettim ki arabamın kapıları arabadan çıktıktan sonra otomatik olarak kitlenmiyor. Sanırım ayarını bi şekilde bozdum. Kumanda ile kapatmak zorunda kalıyorum. Otomatik kitleme olayını nasıl aktif hala getirebilirim?tekrardan?
Videoya alt yazı ekleme
Arkadaşlar merhaba,
Ben pcde ağ oluşturup tvden direkt olarak izlemek istiyorum. Ağ oluşturdum vs herşeyi yaptım ama tv altyazıyı ağ üstünden görmüyor böyle saçma bir durum var. Aynı klasöre atıyorum, video ismi ile altyazıyı aynı ismi veriyorum vs herşeyi denedim ama ağ üstünden olmuyor. Tv LG bu arada. Aynı şekilde usb üstünden izleyebiliyorum zaten. Neyse konumuza gelelim size sorum şu; indirdiğim bazı filmlerde kendi içinde alt yazı yüklü geliyor. Demek istediğim alt yazı görüntünün üstüne gömülü değil ama bi şekilde içinde anlamadım. Default olarak ing alt yazılı şekilde geliyor mesela. Klasörde de yok srt dosyası vs. Ama üstüne türkçe alt yazı attığımda benim altyazı gözüküyor diğeri kayboluyor. Benim yapmak istediğim olay bu. Bu alt yazıyı bu şekilde videonun içine yedirmek. Bunu Tv bi şekilde gördü anlamadım ama oldu. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 808 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri