Herkese merhaba, internete Ethernet kablosu üzerinden bağlanmama rağmen oyunlarda stabil bir ping değeri alamıyorum. Örneğin bir sunucuda 40 ping alırken bir anda bu ping 55 civarına yükseliyor.Biliyorum 40dan 100 lere fırlamıyor fakat ethernet kablosu kullanmama rağmen bir anda 15ms oynaması çok büyük olmasa da bir sorun.Ayrıca internete benden başkası bağlı değilken bu oluyor.Wi-Fi üzerinden bağlandığımda ping değerleri çok daha oynak oluyor. Diğer oyuncuların pingleri 40 iken Max 45 oluyor. Pingim gerekirse daha yüksek olsun fakat sabit ve stabil olmasını istiyorum. D-Smart 50 Mbps VDSL kullanıyorum. D-Smart'ı defalarca aradım fakat her zaman bakım var internet değerlerinizi görüntülemiyorum deyip geçiştiriyorlar. Sizce hat değerlerim normal mi? Ayrıca dışarıdaki ankastreden evime gelen kablo CAT6 değil. Biraz uzun bir kablo geliyor. Bu kabloyu değiştirsem bir şey değişir mi?
Not: Netspeed üzerinden kontrol ettiğimde santrale uzaklığımın 163 metre olduğu yazıyor. Hat değerleriyle ilgili bir sorun varsa iç tesisatı değiştirsem nispeten düzelir mi?
[DOLANDIRILDIM]FORUM ÜZERİNDEN
Merhabalar herkese , dün gece forum üzerinden Mr.Kertenkele adlı arkadaş ile i3 12100f işlemci için anlaştık , uygun fiyatlıydı acil paraya ihtiyacı olduğunu söyledi.Telefon numarasını yolladı whatsapp üzerinden iletişim kurduk.Referansları olduğunu eski bir üye olduğunu ve profilinde de 30-40 civarı referansı vardı.İban paylaşti ve parayı yolladımBugün kargoya vereceğini söyledi fakat adama hiçbir şekilde ulaşamıyorum.Telefonu çalıyor fakat cevap yok.Ürünü satın alırken mesajların , bankadan para gönderirken her şeyi ekran kaydı ve ekran görüntüsü olarak kaydettim.Suan muhtemelen bu arkadaş beni dolandırdı.Bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirler mi ? Ne yapabiliirm nasıl bir yol izleyebilirim ?
[DOLANDIRILDIM]FORUM ÜZERİNDEN
Herkese merhaba dün gece Mr.Kertenkele(https://forum.donanimhaber.com/profil/1130759) adlı adam bana i3 12100f işlemci sattığını söyledi , fiyatı çok uygundu acil para lazım dedi.Telefon numarasını istedim , anlaştık adamın 30 40 civarı forum üzerinde referansı var o nedenle güvendim , iban attı parayı yolladım ve kargo için adres vesaire istedi , bugün kargoyu vereceğini söyledi fakat adama ulaşamıyorum.Telefonu çalıyor ama cevaplamıyor bankayı aradım fakat onlar da fast işlemi olduğu için iptal edemiyorlarmış:( ödemeyi yaparken , alışverişi yaparken her şeyi ekran kaydı ve ekran görüntüsü aldım yani tamamen kanıtlarım var.Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Ne yapabilirim ve nasıl bir yol izleyebilirim dostlar
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 953 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El