Ağzımda kan toparciklari oluştu korkuyorum
İyi aksamlar size bir şey danisacagim. Simdi ben 1 saat once sarma dolma yedim ama sarma dolmayi oglende yedim bise olmadi sonra bi kase yogurt yiyeyim dedim yerken karnimda şişlik oluştu ama ben gazdır dedim yedikten sonra agzim uyuşmaya başladı sonra bi baktım agzimin ici kan toparciklari olmuş geçer dedim bekledim bu sefer ağzımın her yeri böyle oldu. Acaba yoğurt alerjisi mi var ama ben yoğurdu surekli yiyorum en son 2 hafta falan olmuştur yoğurt yemeyeli ki sonrasında sürekli süt ürünleri tukettim oglen kefirde de ictim bise olmadi.korkuyorum bise olur mu ki sabah gitsem doktora ve agzim yanağım hala uyuşmuş geçmedi
Kredi Kartından Habersiz 200k para çekmişler
Bugün halamın kartindan 200 bin para çekmişler.ve halamin haberi yoktu mesaj falan da gelmemiş. sabah halami kendini banka memuru diye tanitan biri aramış ilk aramasinda halam açmış ama kişi cevap vermemiş sonra halam telefonu kapatmış kisi tekrar aramış sizin kartinizdan 200 bin para transfer ediliyor halam benim bilgim yok ben hicbise göndermek istemiyorum. İptal olsun demjs memur olarak tanitan adam ise siz bu saatten sonra bise yapamazsiniz ben sizi aradim ama siz acmadiniz siz haksız durumdasiniz nereye giderseniz gidin ben hakliyim demiş ve üslubu da kötüydü diyor O sirada telefonu da kapatamamis telefon donmus kartta nasıl 200bin kredi çeker arti 30 bin de kredi borcum vardi diyor 200bin limiti yok ki bu kadının en fazla 60 bindi galiba diyor karakola gitti şimdi nolacak bilmiyorum bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz ben de bise bilmiyorum en azindan halamı bilgilendirjrim cok üzüldüm
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.933 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları