0 binde satıyorum. En uzağı 700 km olmak üzere birkaç uzun yol yaptım, onun dışında şehir içinde kullandım.
Bende kazası olmadı, öncesi için de tramer kayıtlarını resimlere koydum. Dileyen kendisi de sorgulayabir.
Merkezi kilit, çocuk kilidi, yedek anahtarı vardır. Ön camlar otomatik.
Resimden görüleceği üzere ufak çizikler ve çok küçük ezikler vardır. İlk aldığım acemilik döneminde park ederken ve dur kalklarda meydana gelmiştir, hiç boyatmadım.
Dün yaptırdığım ekspertizde kaput kapağının değiştiği ortaya çıktı. Egsoz ayağı kırılmış onu değiştirdim. Ön fren diskleri incelmiş onu değiştirdim. Geçen ay tavanın sadece -kendini salan- kumaşı değişti. Onun dışında fren balataları vs. gibi rutin değişimler hariç değişensiz.
Şanzıman sadece bir kez yağ damlattığı için indi. 4 sene önce tamir ettirdim, hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Yürüründe herhangi bir sıkıntı yok. Motoruna göre çekişinin iyi olduğunu düşünüyorum. Tepeye, yaylaya sorunsuz çıkmışlığım var. Şu anda eksantrik mili sensörü uyarı veriyor, 2 defa ustama götürdüm, "çekişinde sıkıntı yoksa, değiştirmeye gerek yok" dedi, o şekilde kullanıyorum.
Kliması gayet iyi soğutuyor.
2 yaz lastiği yeni, kış lastiklerini de yanında veriyorum.
Usb için dijital teyp taktırmıştım orijinali de duruyor.
Muayenesi 2023 Şubat'ta.
Sigara içilmemiştir.
Ufak bir pazarlık payı vardır.
İletişim: 0534 038 42 80
Fiyat: 170.000 tl
Merhaba.
Otomatik sıfır araç bakıyorum ve araçlar hakkında pek bilgili değilim. İlk kriterim güvenlik. Çarpışma testlerine göre 5 yıldızlı c3 Aircross ve Corolla'ya baktım ama -bulunabilen- orta donanımlı paketleri 650 binden başlıyor.
500 bin bandında i20 ve Bayon 4 yıldız, Clio 5 yıldız. Renault için nedense teneke diye bir ön yargım oluşmuş, sonuçları görünce şaşırdım.
Sonuç olarak güvenliği üst seviyede, otomatik ve sıfır bir fiyat/performans aracı arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Şu anda 2007 Picanto kullanıyorum. Bagajı çok küçük(220 lt). Yeni araçta en azından 300 lt civarı olmasını istiyorum.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 402 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası